FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CS Universitatea Craiova, pedepsită după meciul cu CFR Cluj! Ce a hotărât astăzi Comisia de Disciplină

FOTO: Facebook @UCVOficial
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 18:47

Clubul CS Universitatea Craiova a fost amendat cu 10.000 de lei din cauza incidentelor provocate de fani la meciul pierdut cu CFR Cluj, scor 0-2.

Fanii olteni au umplut arena „Ion Oblemenco” la derby-ul de clasament cu CFR Cluj, dar comportamentul lor îi va costa pe oficialii din Bănie. Ultrașii au introdus pe stadion obiecte pirotehnice și au întrerupt în mai multe rânduri partida, aruncând obiecte în direcția fotbaliștilor campioanei. Comisia de Disciplină a luat astăzi decizia de a-i amenda cu 10.000 de lei. 

Comunicat LPF

„1. U CRAIOVA 1948 vs. FC CFR 1907 CLUJ – Incidente – În baza art. 82.1. și 3.a și c din RD, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul U Craiova 1948 cu o penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată în comunicatul emis de LPF.

„Clubul gazdă răspunde pentru comportarea neregulamentară a spectatorilor şi, în funcţie de situaţie, poate fi sancţionat gradual cu penalitate sportivă și interzicerea organizării de jocuri pe propriul stadion sau măsura programării jocurilor fara spectatori de la 1 la 10 jocuri. În funcție de circumstanțe măsura programării jocurilor fără spectatori se poate aplica parțial prin interzicerea ocupării unui anumit sector de tribună de la 1 la 10 jocuri”
- Articolul 82 din Regulamentul Disciplinar al FRF

Vezi și:

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Florin Gardoș pregătește revenirea! A jucat 70 de minute într-un amical

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (9)
dansy
dansy  •  02 Martie 2020, 15:55
Postat de lionforever pe 27 Februarie 2020, 09:33

Nu vă uitați cum ne tratează inclusiv presa recte această fituica, nu ca ar conta extraordinar de mult dar pe ce criteriu dau ei clasamentul de la începutul play off-lui? De ce dau botoșani pe 2 in cazul in care le-au fost rotunjite punctele, au avut golaveraj mai slab si in meciurile directe craiova are avantaj.

*** ca nu au acreditate la Craiova.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  02 Martie 2020, 15:53
Postat de andrei.f pe 27 Februarie 2020, 10:28

La dinamo-fcsb s-a aruncat cu obiecte în capul lui coman care nu a putut executa corect cornerul, nicio sancțiune. Rușine frf, v-ați găsit acum să vă legați de olteni ca să vă justificați existența !

Niste nerusinati cei din comisia de disciplina mai ales ca suporterii dinamovisti au facut lucruri mizerabile de mai multe ori si nimic.Doar 3000 de ron dupa uriasul scandal de la Cluj de acum 2 ani.

104459837173638
Dinu Stefan  •  28 Februarie 2020, 02:53

ce 10.000 de lei tata,8 puncte sa le ieie sa doarma bursucu linistit ! bine asta nu-si mai revine dupa cutremurul de la sevilla,o sa zica viceversa pana da coltu,ca birlic !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează