FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Florin Gardoș pregătește revenirea! A jucat 70 de minute într-un amical

Articol de - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 16:59

Florin Gardoș (31 de ani) pregătește revenirea la Universitatea Craiova după o perioadă delicată traversată de fundașul central în urma unei accidentări.

Apărătorul s-a aflat, astăzi, 70 de minute pe teren în amicalul jucat de echipa secundă a oltenilor în campania Astrei 2. Craiova s-a impus la limită, 1-0, prin golul din penalty marcat de Șerban. 

Gardoș a evoluat ultima dată în meciul dintre CS U și Sabail, scor 3-2, în preliminariile Europa League. Partida a avut loc pe 18 iulie 2019. 

Craiova 2 - Astra 2, cu jucători de la prima echipă

La CS Universitatea au mai evoluat, printre alții, Briceag sau Baiaram, în timp ce de cealaltă parte s-au aflat pe gazon, printre alții, Mirel Bolboașă, Seto Takayuki sau fostul jucător al oltenilor, Raoul Baicu. 

Vezi și:

CRAIOVA // Blocat de coronavirus: fotbalistul oltean cu probleme cardiace n-a putut pleca la investigații în Italia!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dansy
dansy  •  27 Februarie 2020, 09:33

Nu numai ca Botosani a primit rotunjire de puncte dar si rezultatele directe sunt in favoarea Universitatii Craiova(1-1 la Botosani si 3-1 la Craiova)Mai tineti minte mai scrijelitorilor pe hartie????

dansy
dansy  •  27 Februarie 2020, 09:29

Gazeta de perete este praf.Dar sunt fuduli si rau intentionati.

lionforever
lionforever  •  26 Februarie 2020, 21:22
Postat de albalbastru72 pe 26 Februarie 2020, 19:35

Acum citeva ore in alt articol spuneati ca Gardos nu va mai juca anul asta...ati mintit atunci sau acum?

Nu mint, sunt rau intenționați sau pur si simplu proști, uite ce clasament dau cu botoșani pe locul 2, de ce , nimeni nu știe ori ca l-i s-au rotunjit punctele botosenenilor sau ca au avut golaveraj mai slab, oricum ai dao tot proști raman .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close