FOTBAL  »  Superliga  »  CSM BUCUREȘTI

Anunțul făcut de CSM București pe 1 aprilie » Concurență pentru Becali și Șucu: „Vrem în prima ligă în 7 ani”

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului
Nicușor Dan, primarul Bucureștiului

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 10:30 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 10:51

CSM București, club susținut de Primăria Capitalei, a anunțat că își va deschide secție de fotbal. Vestea vine pe 1 aprilie, ziua internațională a păcălelilor.

În această dimineață, CSM a emis un comunicat în care anunța extinderea secțiilor de sport. Pe lângă handbal, baschet, rugby și alte discipline sportive, CSM București va avea și echipe de fotbal. Postarea n-a fost gustată de fani, fiind considerată o glumă de 1 aprilie.

„Dacă FCSB ia campionatul, o să se desființeze!” » Verdictul lui Dragomir după 1-0 cu Farul
FARUL - FCSB 0-1
„Dacă FCSB ia campionatul, o să se desființeze!” » Verdictul lui Dragomir după 1-0 cu Farul

CSM București anunță pe 1 aprilie: „Vrem în prima ligă!”

Clubul ar avea atât fotbal masculin, cât și feminin. Iar potrivit comunicatului, pe lângă „încurajarea fotbalului juvenil”, CSM București va concura la nivel profesionist și la seniori: „Se va urmări și performanța, construindu-se și o echipă tânără care va porni din ligile inferioare în competițiile de seniori”.

Comunicatul integral al CSM București

Veste importantă pentru iubitorii fotbalului din București!

Conducerea CSM București a decis înființarea secției de fotbal în cadrul clubului. Este o măsură firească, la cererea publicului bucureștean și după o analiză aprofundată.

CSM București va încuraja fotbalul juvenil, va avea echipe la mai multe categorii de vârstă, atât masculin, cât și feminin, pe care la va înscrie și în competiții. Se va urmări și performanța, construindu-se și o echipă tânără care va porni din ligile inferioare în competițiile de seniori.

Cu profesioniști din lumea fotbalului cooptați de clubul nostru și cu ajutorul colegilor cu experiență deja dovedită pe terenurile altor discipline sportive, echipa de fotbal a CSM București are ca obiectiv promovarea în prima ligă în șapte ani.

Vom reveni cu detalii!

– comunicat CSM București

Ar avea CSM București voie în Superligă?

În acest moment, CSM București e un club public, fiind susținut de Primăria București. Dacă la alte sporturi are voie să participe în această formă în primele divizii, situația la fotbal e alta.

Dacă ar rămâne în continuare un club public, CSM București nu ar putea juca mai sus de Liga 2, urmând să nu aibă drept de promovare. Așa cum se întâmplă cu multe echipe din Liga 2, printre care și CSA Steaua. Pentru a juca în primul eșalon, va fi nevoie fie de schimbarea Legii Sportului, fie de modificarea statului echipei de fotbal a CSM București și asocierea cu o entitate privată.

VIDEO. Vlad Chiricheș nu se gândește încă la retragere: „Vreau să mă mai bucur de fotbal încă câțiva ani”

Citește și:

Exemplul Chiricheș! GSP a surprins toată scena: ce făcea liderul roș-albaștrilor în stadion, singur, la 20 de minute după ce FCSB a câștigat cu Farul
FARUL - FCSB 0-1
Exemplul Chiricheș! GSP a surprins toată scena: ce făcea liderul roș-albaștrilor în stadion, singur, la 20 de minute după ce FCSB a câștigat cu Farul
3 detalii de la Farul - FCSB » Conflictul declanșat în stadion + „Copiii” lui Hagi, luați tare! Unul a răspuns provocărilor
FARUL - FCSB 0-1
3 detalii de la Farul - FCSB » Conflictul declanșat în stadion + „Copiii” lui Hagi, luați tare! Unul a răspuns provocărilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
SuporterOr
SuporterOr  •  02 Aprilie 2024, 21:49

Toți se pricep la banii altora. Oare ce performanță și utilitate dau banilor personali ??!

adybumbescu
adybumbescu  •  01 Aprilie 2024, 14:33

avand in vedere ca finanteaza handbalul feminin la nivel de fotbal in superliga nu stiu daca ar fi credibil ....oricum ar fi mai bine pentru fotbalul romanesc care chiar a devenit o pacaleala buna in ultimii ani.

albu
albu  •  01 Aprilie 2024, 13:34

Tot clubul asta CSM e' o gluma proasta. In Bucuresti sunt cluburi mari, de traditie, care au sectii performante la toate sporturile, nu avem nevoie si de un club al primariei

Vezi toate comentariile (8)
Comentează