FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI

CSM Poli Iași se ține de glume după ce a lăsat-o pe Dinamo în afara play-off-ului! Două ironii în doar câteva ore pe Facebook :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 17:21

CSM Politehnica Iași s-a calificat în premieră în play-off-ul Ligii 1, lăsând-o pe Dinamo pe locul 8, în play-out. Chiar dacă moldovenii au avut noroc, nu ezită să-i ironizeze cu fiecare ocazie pe "câini".

"Oficial! Meciul Astra - Dinamo se va reju... Ah, ba nu. Dinamo e tot în play-out", este comentariul care a strâns aproape o mie de aprecieri.

A fost doar prima ironie a celor de la Iași, care la câteva ore au adăugat o postare cu programul echipei din play-out și i-au rugat pe fani să o distribuie.

"Dați un share pentru soție, prietenă, soț, prieten dinamovist, etc. Ca să știe din timp ce veți face în următoarele week-enduri", sună o parte din mesajul postat.

Poli Iași s-a calificat în play-off-ul Ligii 1, deși a pierdut în ultima etapă a sezonului regulat, scor 0-1, cu Viitorul. Și Dinamo a pierdut la Astra, scor 0-2, însă victoria Botoșaniului pe teren propriu cu Gaz Metan, 1-0, a făcut ca Dinamo, Iași și FC Botoșani să fie la egalitate de puncte, iar în clasamentul în trei, ieșenii au fost primii.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
10212390977342314
George Enculescu  •  01 Martie 2018, 10:11

Și acum cu toții: MI-MA-MO! :))

randoom.__
randoom.__  •  28 Februarie 2018, 21:59
Postat de Bogdan Petru pe 28 Februarie 2018, 19:30

Si ce o sa faceti voi in play off

o sa termine peste dinamo aka rusinea romaniei in clasament.

643820535754773
Irinel Petica  •  28 Februarie 2018, 21:17

Dinamo=UNIREA TRICOLOR....ECHIPA ASTA ESTE O MIZERIE A COMUNISMULUI.... DINAMOVISTII SA NU UITE CUM AU CASTIGAT MEDALII, CUPE SI CE AFIRMA EI CU MANDRIE....INAINTE DE "89 TRAIASCA P.C.R......IAR DUPA DOAR BLATURI. CAND NU A STAT NIMENI CAPRA AU INCEPUT SA ISI ARATE ADEVARATA VALOARE... CIOCUL MIC CATELUSI FLAUSATI....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează