FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI

CSMS Iași și-a aflat primul adversar din Europa League: "Ne vom juca șansa"

Articol de - Publicat marti, 21 iunie 2016 00:00

În turul 2 al preliminariilor Europa League, moldovenii vor evolua împotriva croaților de la Hajduk Split, cel mai greu adversar posibil în această fază.

Cele două manșe vor avea loc pe 14, în Copou, și 21 iulie, la Split.

"Am picat cu cel mai titrat adversar din grupă. Va fi foarte dificil. Sunt favoriți, însă noi ne jucăm șansa. Va fi cu adevărat o sărbătoare pentru Iași, mai ales că celebra galerie «Torcida» va putea fi văzută în Copou", a comentat președintele Florin Prunea.

Hajduk s-a calificat în preliminariile EL după ce a terminat pe locul 3 în sezonul trecut din prima ligă croată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
chromophobia
chromophobia  •  21 Iunie 2016, 17:30
Postat de pol1iasi pe 21 Iunie 2016, 09:19

Sa fie pregatiti Politia si Jandarmeria...vor fi lupte de strada intre ultrasii celor doua echipe in mod sigur !!

Pai vin croatii,distrug toata Moldova si tu vorbesti de ultrasi ai lui Poli?Mai bine ii batem.la fotbal ca daca ii bateti pe suporterii lor,in retur va trimit si pe voi la cimitir ca pe spartanii lui Dinamo al lui NEGoiță

balauru48
balauru48  •  21 Iunie 2016, 15:00

Ce ma???

127554957663672
Vasile Tichiris  •  21 Iunie 2016, 10:18

iordanescu are dreptate pentru o colonie ca romania rezultatul e bun mai mult nu ne permite stapani ne plateste pentru ca sa nu jucam-iar ai nostri care a platit ca sa joace jucatori fotbal au fost inchis.halal tara pardon colonie am vazut un meci can filme cand puscariasi jucau fotbal cu cei care pazea puscaria si care li sa trasat sarcina sa piarda.apropo nu stiu de ce se dau atia bani pentru sa mizerie de meciuri unde nu am vazut un stop sau o pasa reusita sau un sut la poarta in afara de 11m.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close