FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - ASA 3-1 / STEAUA - BOTOȘANI 2-0

CSMS Iași vrea s-o facă pe ASA campioană: ”Băieții au o primă cum n-a mai fost în istoria clubului ca să o bată pe Steaua”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 20:06

Florin Prunea, președintele executiv al lui CSMS Iași, a vorbit despre confruntarea cu Steaua din ultima etapă, meci pentru care jucătorii săi vor avea o primă specială.

“Jucătorii care sînt în acest moment la Iași au șansa să arate că merită să îmbrace tricoul Iașiului și la anul. Eu sînt optimist. Este un meci important pentru oraș. Le-am spus și băieților că este un moment cu care nu știu dacă mulți dintre ei se vor mai întâlni vreodată în viață.

Este momentul în care se va vorbi foarte mult despre ei, ca jucători. Este un meci al onoarei, al demnității și un meci al orgoliilor. Băieții au o primă cum nu cred că a mai fost în istoria clubului vreodată”, a spus Florin Prunea la DigiSport.

Dacă Steaua nu cîștigă la Iași, iar ASA o învinge pe Oțelul, atunci mureșenii vor termina campionatul pe primul loc.

Meciul dintre CSMS Iași și Steaua va avea loc joi, de la ora 20:00, pe DigiSport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (119)
steauaucl
steauaucl  •  26 Mai 2015, 14:16

un destept si cu toate tiglele pe casa nu da bani aiurea PENTRU NIMIC... o prima se acorda atunci cand aduci un beneficiu clubului si chiar prima este platita din acel castig beneficiu pe care echipa il castiga ...la noi in tara pe saracia asta nu cred ca CSMS are bani de curg pe afara ... acestea sunt doar declaratii airea ca sa inflameze spiritele... atata pot si atata fac ! cine e prunea??? un neica nimeni!! de cate ori auzi de el la tv ??? auzi doar acum deoarece joaca cu STEAUA ca in rest nu il baga nimeni in seama ...la fel ca pe sumudica...acum nu mai vorbeste nimeni de el ...de ce ??? pentru-ca e un nimeni ...ce castiga CSMS daca bate pe STEAUA ??? NIMIC !!! si atunci de ce sa dai niste bani aiurea ?? din orgoliu ??? din orgoliu esti *** ??? aaa daca ASA a trimis si ei o plasuta ca sa nu spun o valiza arunci probabil ca sunt bani si pt prima ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabich
gabich  •  26 Mai 2015, 08:30

Si banii pentru prima fabuloasa de unde ii are domnul Prunea?

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  26 Mai 2015, 07:14

Prin rotatie ,fotbalistii vor fi cate o zi la conducerea Politiei Locale(serviciul secret propriu al primarului nechita).

Vezi toate comentariile (119)
Comentează