FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

OFICIAL CSU Craiova l-a prezentat pe Rivaldinho!

Rivaldinho a semnat cu CSU Craiova
Foto: facebook
Rivaldinho a semnat cu CSU Craiova Foto: facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2022 18:58 / Actualizat marti, 26 iulie 2022 19:24

CSU Craiova a oficializat astăzi transferul brazilianului Rivaldinho (27 de ani), venit liber de contract de la Cracovia.

Rivaldinho a fost prezentat astăzi la Craiova, echipă cu care a semnat un contract pe următoarele două sezoane.

„M-am speriat rău! Eram în Bulgaria, era noapte, ploua torențial...” » Ovidiu Ioanițoaia a povestit momentul de cumpănă din iunie, când a suferit un AVC
PROFU' DE SPORT
„M-am speriat rău! Eram în Bulgaria, era noapte, ploua torențial...” » Ovidiu Ioanițoaia a povestit momentul de cumpănă din iunie, când a suferit un AVC

„Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu Rivaldo Vítor Mosca Ferreira Júnior, cunoscut sub numele de „Rivaldinho”. Noul nostru jucător a semnat un contract valabil pentru 2 ani. În vârstă de 27 de ani, Rivaldinho a îmbrăcat ultima dată tricoul formației KS Cracovia, grupare la care a reușit să câștige Cupa și Supercupa Poloniei. 

De asemenea, brazilianul are trofee câștigate și în România: Cupa Ligii cu Dinamo București și Cupa României cu FC Viitorul. Mult succes în tricoul Științei!”, se arată în comunicatul clubului. 

Rivaldinho a semnat cu CSU Craiova

Rivaldinho a sosit pentru prima dată în România în 2017, la Dinamo. Pentru „câini” a marcat de 6 ori în 37 de meciuri. După un an a plecat în Bulgaria, la Levski Sofia. Nu s-a adaptat și a revenit în Liga 1, unde a fost luat de Farul.

Pentru dobrogeni a evoluat între 2019 și 2020, reușind 15 goluri în 43 de meciuri.

Urmează Hanca

Următorul jucător care se pregătește să semeneze cu oltenii este Sergiu Hanca. Internaționalul român vine tot liber de contract de la polonezii de la Cracovia. 

Fotbalistul a sosit deja la Craiova și urmează să fie prezentat și el în cel mai scurt timp. 

VIDEO Mihai Rotaru, dezvăluiri despre averea sa: "Business-urile principale sunt agricultura și energia, dar și imobiliarele"

Citește alte știri din Liga 1: 

Returul lui Sepsi va fi televizat! Cine va transmite manșa decisivă cu Olimpija Ljubljana
Ljubljana - Sepsi
Returul lui Sepsi va fi televizat! Cine va transmite manșa decisivă cu Olimpija Ljubljana
FCSB și-a găsit atacant: „Îl iau liber. Nu e din România”
FCSB
FCSB și-a găsit atacant: „Îl iau liber. Nu e din România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  27 Iulie 2022, 12:44

prea bun pt Mamaliga 1 ... tatal lui a fost un "monstru" de fotbalist !

FCSpreB
FCSpreB  •  26 Iulie 2022, 21:40
Postat de fcklu2 pe 26 Iulie 2022, 20:24

Daca taica-su juca fotbal, asta joaca fotbalinho. Cam ca Hagi jr fata de Hagi sr. Oricum, uitindu-te la Gustavo (si de ce nu, la Bauza de la kai) intelegi ca exista un motiv pentru care Brazilia si Argentina sint unde sint: fotbalistii lor de mina a treia sint mai buni decit ai nostri de prima mina. Asta e realitatea. Crunta

Inseamna ca ai uitat ce gol i a busit lui athletico bilbao cand juca la dinamo, in cupa uefa 2017. Nu prea stapanim informatiile se pare ca

eunescu09
eunescu09  •  26 Iulie 2022, 21:05

Nu avem un decar, un fotbalist care sa filtreze mijlocul terenului și sa dinamizeze atacul. Din motive neștiute noua Nistor s-a stins iar Bairam nu poate face fata postului. De aceea jucam cu 2 închizători și nu construim.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează