FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA-DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Cu banii-n buzunar » Jucătorii Astrei s-au trezit cu conturile pline înaintea derbyului cu Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2016 00:00

"Astralii" au aflat că au conturile pline, dinamoviștii și-au luat măsuri speciale înainte de derby-ul de poimâine.

Duminică, la Giurgiu, este confruntarea pentru locul 1 în campionat. Dinamo și-a luat măsuri speciale înaintea duelului.

Mircea Rednic și jucătorii vor pleca la meci direct din cantonamentul de la Săftica! Antrenorul a considerat că este mai bine astfel, va putea pregăti în detaliu partida, în condițiile în care, pînă ieri, n-a avut în nicio zi tot lotul valid, din cauza gripei.

O mare problemă: Silviu Lung jr.

Astra a intrat în posesia banilor din transferul lui Budescu la Dalian Yifang, 1,1 milioane de euro, s-au plătit deja primele ce mai rămăsese restante pe 2015 și a rămas doar un salariu de achitat. După ce vor intra și banii pe Enache, se va plăti și acesta.

"Au venit banii pe Budescu, s-au făcut plățile către jucători. Băieții au înțeles în ce situație suntem, se luptă pentru campionat și pentru Europa. În ceea ce-l privește pe Silviu Lung junior, rămâne până la vară la Astra. Însă nu va juca împotriva lui Dinamo, nu e refăcut complet", a spus președintele giurgiuvenilor, Dani Coman.

"Ne dorim toate punctele, dar nu depinde doar de noi. Să vedem ce șanse ne vor oferi și adversarii. Nu puteau să acuze și «câinii» gripa vineri, au început de luni..." :)
Dani Coman, la DigiSport

"E un meci în care echipa cu mai multă ambiție va câștiga. Dacă vom bate, vom trece pe primul loc. Ei dacă fac egal sau câștigă rămân pe 1. E cel mai tare meci al campionatului. O să dăm totul ca să-l câștigăm"
Sergiu Hanca, fundaș Dinamo

"Într-un asemenea meci nu e nimeni favorit. Sper să câștigăm noi"
Ionuț Nedelcearu, fundaș Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Februarie 2016, 15:17

Forza Dinamo, asteptam revansa !

seriful778
seriful778  •  26 Februarie 2016, 14:52

Si cu bani si fara bani, tot ii rupem pe Astrali :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close