FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cu buzunarele goale » Steaua are nevoie de banii de la UEFA şi din drepturi TV pentru a face primele transferuri

Articol de , - Publicat luni, 27 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 27 mai 2013 12:13

Steaua aşteaptă ultima tranşă de bani de la UEFA şi drepturile TV pentru a deveni activă pe piaţa transferurilor.

Roş-albaştrii întîrzie achiziţiile lui Chiţu şi a unui atacant pentru că în momentul de faţă nu mai sînt bani în conturile clubului. O dovadă în acest sens e şi faptul că steliştii nu şi-au mai primit salariile de aproape trei luni.

Situaţia îl nemulţumeşte pe Laurenţiu Reghecampf, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a acceptat negocierile cu CFR şi cu Astra. Antrenorului nu-i convine că încă nu ştie pe ce jucători se va baza în sezonul viitor, mai ales că-şi doreşte ca pe 14 iunie, cînd e programată reunirea, să aibă lotul definitivat.

Mihai Stoica nu poate face nimic pînă cînd UEFA nu va achita şi ultima tranşă de bani pentru acest sezon european. Roş-albaştrii mai au de primit aproximativ 700.000 de euro. La aceşti bani se vor adăuga zilele viitoare şi cei veniţi din drepturile TV.

Pentru că a luat titlul, Steaua va fi premiată cu 3,5 milioane de euro, dar suma va fi plătită în două tranşe. În aceste condiţii, cei din Ghencea vor încasa acum 1,75 milioane de euro.

Transferuri de maximum două milioane
Imediat după ce vor face rost de lichidităţi, şefii le vor achita fotbaliştilor lefurile pe două luni de zile, urmînd ca restul de bani să fie folosiţi pentru întăriri, adică aproximativ două milioane de euro. Cu această sumă, MM trebuie să-l ia pe Chiţu de la Viitorul, dar şi un vîrf de careu valoros.

"Gigi le-a promis jucătorilor că-şi va păstra promisiunea la milimetru. Fotbaliştii vor fi cu banii la zi pe 14 iunie, cînd vor reveni la antrenamente" (Mihai Stoica, manager Steaua)

10 milioane de euro e suma aproximativă pe care a obţinut-o Steaua din meciurile europene din acest campionat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
dlq1
dlq1  •  15 Iunie 2013, 01:15

Ca intotdeauna se dovedeste ca am avut dreptate cu comentariile mele . Nu numai STEAUA ii deranjeaza pe ""corectii""de contestatari ci si averea ciobanului. Ei pot spune cu mana pe inima ca sunt corecti? Ca fac DOAR lucruri pe deplin corecte?Drumul e lung.........iar cainele moare.... In alta ordine de idei, revin si zic sa avem rabdare si ne vom dumiri cat de curand despre sansele Stelei de a juca in Europa. DACA vor fi facuti sa isi dea drumul la joc, toti cei din actualul lot al Stelei, aratand tot ceea ce stiu, vor forma o echipa puternica, cu sanse de a castiga din nou campionatul Romaniei, poate nu la fel de categoric !

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  28 Mai 2013, 08:50

ba voi vreti sa ajungeti in LC cu alde CHITU si IANCU ???, nici o sansa baieti :))) ...sa vad si eu macar o vedeta ca la echipele turcesti venind la steaua si atunci poate ....oricum voi visati cai verzi pe pereti

steaua024
steaua024  •  27 Mai 2013, 22:34

Ba "ziaristilor", ati bagat voi mana in buzunarul Stelei si ati "constatat " ca sunt goale cumva? Chiar nu va e rusine sa tot trancaniti aiurea. Numai tampenii si elucubratii postati pe net ! Si pentru asta luati si o gramada de bani ! Fasaieli de imaturi ! Ce hahalere dom'le, vorba detinutului !

Vezi toate comentariile (42)
Comentează