FOTBAL  »  Superliga  »  SONDAJ

Cu ce echipă țineți? Răspunsul a fost dat! Diferență URIAȘĂ între Steaua și celelalte » O echipă importantă a fost detronată! Iată cum s-a votat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 11:55

Steaua este cea mai iubită echipă din România. Asta o spune și sondaul celor de la CSCI (Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic). Studiul a fost făcut la începutul lunii februarie, iar rezultatele sînt clare.

Unul din doi români este fan al Stelei. Așa cum era de așteptat pe locul doi este Dinamo, dar surprinzător, poziția a 3-a este ocupată de CFR și Universitatea Craiova, peste Rapid. 

Iată cum s-a votat conform infopolitic.ro:

a1.jpg

a2

a3

a4

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (302)
forza_csms
forza_csms  •  02 Martie 2016, 20:37

Unde *** mamei voastre ati facut sondajul asta? e ABERANT ca in Moldova sa nu fie nici o echipa din zona in preferinte. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

427951077389201
Mihai Tanase  •  11 Februarie 2016, 08:15

5%Acum cativa ani a fost un sondaj in care Steaua avea 60%, ceea ce arata ca datorita scandalului declansat de CSA , numarul suporterilor a mai scazut .

zizu
zizu  •  11 Februarie 2016, 07:44

ca orice sondaj de opinie...e comandat deci ...subiectiv! fcsb avut si are suporteri de circumstanta,nu suporteri adevarati! si asta se vede pe stadion! iar cum la romani spiritul de turma e foaaarte dezvoltat... toti la hurta! multi si prosti! ma bucur ca sunt bucovinean si nu moldovean!..:) ...turma de bi ...cu magaru in frunte....

Vezi toate comentariile (302)
Comentează