FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cu cine a votat Dinamo? Anghelache: ”N-am trădat pe nimeni pentru că n-am promis nimic!”

Bogdan Bălănescu, reprezentantul lui Dinamo la alegerile LPF
Bogdan Bălănescu, reprezentantul lui Dinamo la alegerile LPF

Articol de - Publicat joi, 14 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 21:37

Aflat la Atena, Constantin Anghelache, preşedintele exclusiv al "cîinilor", a explicat pentru gsp.ro cu cine a votat Dinamo pentru şefia LPF:

"Sîntem un club în reconstrucţie, n-am promis nimic nici unuia dintre cei doi candidaţi, astfel că n-am trădat pe nimeni. Am votat în interesul fotbalului şi pentru un climat mai bun pentru toate cluburile.

Am avut discuţii atît cu Dumitru Dragomir, cît şi cu Gino Iorgulescu, iar votul nostru a fost unul secret, în cadrul unor regulamente privind discreţia normală a unui astfel de eveniment. Cu cine a votat Dinamo? Cu cine a crezut!".

"Cu Grecia e pe luptă!"

Referitor la meciul vital de mîine seară, de la Atena, şeful roş-albilor a declarat:

"Pronosticul meu se bazează pe dorinţă, cred că nu pierdem, sînt şanse chiar să cîştigăm.

Am văzut antrenamentul echipei, băieţii sînt foarte devotaţi, cred că vor face un meci mare. Va fi pe luptă!".

AICI AI TOATE DETALIILE DE LA ALEGERILE LPF!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
newentry
newentry  •  15 Noiembrie 2013, 03:50
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

M-am înșelat pe undeva?

mizzzerya
mizzzerya  •  15 Noiembrie 2013, 02:22

Anghelache TATA..... nu-ti revii deloc .....du-te la mormintele tale de unde luai nume false de "informatori"sa decontezi si tu niste banutzi..... mai scutura-l un pic pe ofiterul C.I .de la Dinamo pe numele lui ILIE poate mai storci ceva....un video , o caseta ...cine stie....Poti macar la varsta ta innaintata sa recunosti ce SCLAV pe pamant ai fost toata viatza intereselor lui IL LUCE -inspirate sau nu- via Dinamo cu halta pe la Rapid ????? Poti ?? Nu de alta , dar poate nepotii tai - daca ii ai, nu stiu...bravo tie- se vor putea mandri si ei intr-o zi cu un bunic BARBAT. Ce zici ?

alexutu7
alexutu7  •  15 Noiembrie 2013, 01:21

presedinte EXCLUSIV?????!!!!!... poate EXECUTIV...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close