FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cu lavaliera pe stadion! » Pentru familia Reghecampf, meciurile roş-albaştrilor sînt motiv de reality show

Articol de , - Publicat duminica, 05 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 05 august 2012 01:07

Soţia lui Laurenţiu a purtat microfon pe toată durata meciului Steaua - Trnava, pe care l-a urmărit de lîngă şefii roş-albaştrilor


V-aţi fi aşteptat vreodată ca un meci oficial al Stelei să ajungă motiv de reality show pentru un post TV? S-a întîmplat acest lucru chiar la debutul european în acest sezon. La partida cu Spartak Trnava, soţia antrenorului din Ghencea, Anamaria Prodan, a urmărit jocul purtînd pe tricou lavaliera, tocmai pentru a putea fi auzită în timp ce a fost filmată nonstop de cei de la Antena 1, acolo unde se difuzează în prezent partea a doua din reality-show-ul "Prodanca şi Reghe, aventura americană".

Anamaria a acceptat să realizeze show-ul, deşi soţul său era în postura de antrenor la acest meci, iar ea a urmărit partida stînd lîngă şefii Stelei, Gigi Becali, Teia Sponte şi Valeriu Argăseală. Toate discuţiile pe care le-a purtat, inclusiv cele cu patronul Stelei, au fost surprinse pe cameră şi vor face obiectul celui de-al treilea sezon de "Prodanca şi Reghe".

Diseară, cînd se va disputa Steaua - U Cluj, Anamaria va fi, din nou, pe stadion. Această partidă va propune o premieră mondială în fotbal: va fi primul duel direct între soţ şi soţie!

Joi, 4 ore de aventură pe A 1 :)
Reghecampf a stabilit joia trecută un record pe care nici un alt antrenor român nu l-ar putea doborî. A fost încontinuu pe un post TV timp de aproape 4 ore. Antena 1 a transmis întîlnirea Steaua - Spartak Trnava între 20:45 şi 22:40, după care a început un nou episod din reality show-ul "Prodanca şi Reghe, aventura americană", care a durat pînă dincolo de miezul nopţii.

"Nu joc nici eu, nici Anamaria"
Antrenorul Stelei a comentat la GSP TV faptul că înaintea meciului cu U Cluj se comentează că se va bifa o premieră în istoria fotbalului: un duel între soţ şi soţie. "Nu discut nimic despre meciul cu Universitatea Cluj în legătură cu Anamaria Prodan. E o premieră mondială, OK, însă nu joc eu pe teren şi nici Anamaria. Nu face ea antrenamentele, nici tactica. În primul rînd, îl jigniţi pe antrenorul celor de la Cluj dacă mai vorbiţi pe această temă, dar şi pe mine. E un lucru inedit şi atît!", a declarat Reghe.

Acelaşi scenariu şi la Chiajna - Steaua
Nu e prima dată cînd un meci oficial al trupei din Ghencea e motiv de reality show pentru Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. La Chiajna - Steaua 0-2, din returul campionatului trecut, Anamaria şi Reghe au fost filmaţi inclusiv în vestiar, înainte şi după joc, numai că atunci nici unul dintre ei nu reprezenta Steaua, ambii fiind angajaţi la Concordia.

"Numai la noi se putea întîmpla aşa ceva, ca soţul să-şi întîlnească soţia într-un meci oficial de fotbal. Tată cu fiu, frate cu frate s-a mai văzut, dar soţ cu soţie nu s-a mai pomenit în lumea asta"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

"O să demonstrăm tuturor cît de corecţi sîntem. Niciodată, indiferent că e soţul sau mama mea, nu m-aş coborî să vînd un meci. Aşa ceva nu pot să concep"
Anamaria Prodan, preşedinte U Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (68)
fartchild_saviola_t
fartchild_saviola_t  •  06 August 2012, 04:01

cica aventura americana=))))) baaaaa asta doreste prazu mare si nu il da nimeni...reghe danseaza "reghe"ma-ntelegi??aahahahahaha...reghe ii da doar cu degetaru ce praz?:)))

1745flo
1745flo  •  05 August 2012, 23:34
Postat de gabycj pe 05 August 2012, 22:21

asa e la noi ii bagam in seama pe toti fraierii

dar suporterii U Cluj ce vina au saracii sa suporte asa umilinta?

torrevieja
torrevieja  •  05 August 2012, 23:20

sa faci un reality show cu reghe si becali,un trio,muista de mahala,da-ti demisia,vaco

Vezi toate comentariile (68)
Comentează