FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Culio: "Ultimele meciuri ale Stelei m-au adormit" :)

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2010 00:00

Argentinianul Emmanuel Culio îi pune la zid pe stelişti, spune că nu e deloc impresionat de jocul lor şi speră ca deznodămîntul în privinţa titlului să fie identic cu cel din urmă cu doi ani.

"Chiar m-au adormit ultimele lor meciuri. Nu sunt deloc in forma, iar jocul lor este foarte previzibil. Dar pentru ei este important ca au reusit sa obtina puncte pentru a se mentine in fata.

Au jucatori de valoare, care oricand isi pot arata clasa, asa cum au facut si in meciul pe care l-am jucat contra lor. Cred ca va fi o lupta ca acum doi ani si sper sa aiba acelasi deznodamant", a declarat Culio în Cancan.

"Gloria a demonstrat in acest retur ca poate sa bata pe oricine. Noi am avut un meci foarte greu contra lor si trebuie sa recunosc ca am avut noroc. Nu cred ca vor lua trei puncte pe terenul lor", a adăugat argentinianul.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
 •  06 Aprilie 2010, 17:57
Postat de ecriss pe 06 Aprilie 2010, 14:13

mama dar ce au sarit branzarii!!=))) pai ce ? nu are dreptate Culio? Vi se pare ca steaua joaca ceva?? Cat despre zidar.. e o meserie domneasca in comparatie cu meseria ciobanului.. si fata de voi care traiti din alocatie si parinti someri.. si pana la urma a lucrat nu a furat.. cinste lui.. pe el il stie toata europa pe voi nu va stie nimeni... pa si pu stelisti nespalati..

prietene clujean... vezi meseria lui nu ne reprezinta pe noi stelistii... el e oricum o paria pt tot fotbalul romanesc... cat despre parinti... te sfatuiesc sincer sa vb frumos ca nici tie nu-ti place sa fii facut orfan nu?? aaaaa sau pe tine te-a facut mama ta din bucatele luate de pe la ghene?? culio... nu pot sa comentez ce zice un jucator pe care il stie toata europa drept cotonogarul sef!!

 •  06 Aprilie 2010, 17:11

:)) ma distreaza unii care rad de Culio ca a fost zidar :)) dar Nicolita ce a fost? Vreun avocat? :)))

 •  06 Aprilie 2010, 16:06

bhei cheferistuleala care ai lasat un comentariu :)))))) ,si culio are ciment in ghete ,asta nu e jucator de fotbal e cotonogar cfr este echipa ajutata de frfsi de arbitri..... **

Vezi toate comentariile (22)
Comentează