FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Culmea tupeului în Ghencea: jucătorii cer prime!

Articol de - Publicat marti, 03 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 02 mai 2011 21:43

Tătăruşanu şi compania i-au transmis lui Gigi Becali, prin intermediul lui MM, că doresc bonusuri pentru victorii

Steaua e foarte departe de titlu, a pierdut statutul de favorită în semifinalele Cupei după disputarea primei manşe şi tremură acum inclusiv pentru un loc de Europa League. Cu toate acestea, jucătorii din Ghencea au avut o iniţiativă cu care şi-au surprins patronul, dar şi pe ceilalţi conducători. În mod neplăcut.

Înaintea meciului tur cu FC Braşov, Tătăruşanu şi compania i-au transmis lui Mihai Stoica rugămintea de a primi prime de meci sau pentru calificarea în ultimul act al competiţiei. "Am vrea şi noi bonusuri financiare pentru a o elimina pe Braşov" a fost cererea roş-albaştrilor. MM i-a asigurat că doleanţa lor va ajunge la patron, lucru care s-a şi întîmplat. Rezultatul? "MM, transmite-le aşa jucătorilor: «Veţi lua prima la stînga şi apoi prima la dreapta», aşa să le transmiţi" a fost replica lui Gigi Becali. Steliştii vor avea promisă o sumă doar în cazul în care vor cuceri Cupa României, care ar echivala cu primul trofeu cucerit după o pauză de 5 ani.


Contraperformanţele Stelei în acest sezon
1. A pierdut ambele derby-uri cu Dinamo, 1-2 în tur şi 0-1 în retur, pe Ghencea
2. A cîştigat doar două meciuri cu echipele clasate pe primele 8 locuri: 3-0 la Vaslui şi 1-0 cu Oţelul
3. A pierdut nu mai puţin de 17 puncte pe teren propriu, fiind învinsă în Ghencea inclusiv de Gaz Metan Mediaş şi de FC Braşov
4. A pierdut nu mai puţin de 8 partide, la fel ca o echipă de pluton din Liga 1, Astra Ploieşti
5. E pe locul 4-5, la egalitate cu Dinamo, la nu mai puţin de 9 puncte de liderul Poli Timişoara

"Jucătorii vor avea din nou primă în campionat numai atunci cînd vor ajunge din nou pe locul 1 sau locul 2"
Gigi Becali, patron Steaua

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (12)
aethist
aethist  •  03 Mai 2011, 15:23

Prime pentru victorii si reduceri salariale pentru infrangeri si egaluri :D

blue_sky
blue_sky  •  03 Mai 2011, 11:48

Bravo ciobane, la cum au jucat, ar trebui sa vina ein cu bani de acasa.Cred ca au vrut sa faca misto de mimi stoica si l-au trimis in batjocura cu jalba-n protap la jiji.Oricum nu ma mai surprinde de mult nimic, deci tupeul fotbalistilor care se dau in spectacol prin discoteci si sunt jalnici pe teren nu mai mira pe nimeni.Poate ar trebui sa se lase de fotbal si sa se apuce de alte meserii si sa vezi atunci ce de prime o sa primeasca.(suturi in find).

brutusp
brutusp  •  03 Mai 2011, 11:26

Adevarul este ca romanul are un tupeu fantastic! adica esti pe locul 5, iei bataie cu 3-0 in campionat de la brasov, nu reusesti sa bati acasa, in cupa, aceeasi echipa, o furi de la Dinamo si lista poate continua. De aceea e mai bine cu jucatori straini, care pun inainte de toate meseria. ai nostri au capul doar la prime. sa castige macar cupa si apoi SIGUR vor primi si prime! pana atunci, vorba lui jijinio, prima la dreapta sau la stanga.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează