FOTBAL  »  Superliga  »  POLITEHNICA TIMIŞOARA

Culorile alb-violet şi denumirea Politehnica apar pe site-ul oficial al Timişoarei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2010 00:00

Culorile alb-violet şi denumirea de Politehnica sunt folosite din nou de site-ul formaţiei FC Timişoara, începând de azi, iar preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului bănăţean, Marian Iancu, a precizat că aceste modificări reprezintă un prim pas spre normalitate.

"Prin revenirea site-ului oficial la culorile alb-violet şi la denumirea de Politehnica Timişoara începem să facem paşii normali pe care i-am anunţat din timp. Acesta este un argument care susţine ultimele declaraţii făcute de mine cu privire la palmares", a declarat Marian Iancu pentru Mediafax.

Apoi a continuat: "Din retur ne vom numi aşa cum trebuie să ne numim. În pauza competiţională vom face demersurile şi către federaţie. Vom pune la dispoziţie toată documentaţia, pentru ca cei din federaţie să ia o decizie în cunoştinţă de cauză"

FC Timişoara, gruparea din Liga I, prezidată de Marian Iancu, şi Poli Timişoara, clubul patronat de omul de afaceri italian Claudio Zambon, care activează acum în Liga a IV-a, îşi dispută de mai mult timp palmaresul şi însemnele Politehnicii Timişoara, club fondat în 1921.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
beeswax106
beeswax106  •  17 Noiembrie 2010, 19:30
Postat de teo_arad pe 17 Noiembrie 2010, 16:33

aek rocar bragadierul bucuresti,nu politenhica timisoara,poli e in D

de parca M-UTA n-ar fi Liberty Salonta =))

teo_arad
teo_arad  •  17 Noiembrie 2010, 19:19

ba da,voi v-ati bagat la noi,intra le liga 2 . r o si acolo vezi pe unu "onestu" sau altul"guta" care sunt fani ai lui poli

pvali73
pvali73  •  17 Noiembrie 2010, 18:57

Doamne ajuta ca sa facut dreptate.... Ofticati-va ... care tineti cu ut liberty fortuna salonta covaci

Vezi toate comentariile (27)
Comentează