FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum a ajuns "Gogu" numărul 1 în defensiva dinamovistă!

Lucian Goian, Goian, Dinamo +6   FOTO
Lucian Goian, Goian, Dinamo

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

Rednic explică de ce Goian i-a luat faţa lui Moţi: "Lucian e profesionist, Cosmin s-a mulţumit mereu cu puţin"

În amicalele de pînă acum, Dinamo a avut cele mai mari probleme în zona centrală a defensivei. După plecarea lui Tamaş la WBA, staff-ul tehnic şi acţionarii se aşteptau ca Moţi să fie noul lider, însă acesta a fost gafeurul-şef! În schimb, Goian a fost cel mai bun fundaş central. Pentru fostul antrenor al roş-albilor, Mircea Rednic, acest lucru nu e deloc o surpriză.

"L-a tras în jos ostilitatea fanilor"
"Puriul" explică de ce Lucian a "explodat" în acest sezon, abia la 27 de ani: " e un jucător foarte bun, un mare caracter şi un adevărat profesionist. Niciodată nu mi-a creat necazuri la antrenamente. Problema lui a fost greşeala pe care a comis-o acum cîţiva ani, la acel meci cu Rapidul, cînd s-a pierdut titlul. Fanii i-au creat o atmosferă ostilă, iar lui i-a fost greu să revină. De aceea se şi evita să fie folosit în partidele de acasă. În plus, el a fost lovit psihic în fiecare pauză de iarnă sau de vară, cînd i se căuta echipă la care să fie împrumutat. Rar i s-a acordat încredere şi asta s-a simţit în evoluţiile lui".

"N-a progresat pentru că n-are ambiţie!"
În privinţa lui Moţi, Rednic spune că a prezis căderea stoperului de 25 de ani: "Nimeni nu m-a crezut cînd am spus că e un semn de întrebare cum de Cosmin n-a reuşit la Siena, o echipă din coada clasamentului italian. E doar vina lui. Are calităţi, dar n-are ambiţie. Ce se întîmplă acum cu el e rezultatul muncii limitate şi a faptului că mereu s-a mulţumit cu puţin. O dată măcar să-l fi văzut şi eu în sala de forţă sau să facă ceva în plus la antrenamente! Nivelul a crescut, iar el a bătut pasul pe loc. Goian a devenit om de bază deoarece şi-a văzut interesul!".

4 partide a jucat Moţi la Siena în sezonul de toamnă al campionatului 2008-2009

4.000 de euro e salariul lunar al lui Lucian Goian la Dinamo. Moţi are de 2,5 ori mai mult

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  04 Februarie 2010, 12:10

ca sa vezi ce-nseamna sa bati cu pumnu-n masa... din vesnica rezerva, a devenit cel mai bun fundas central !

 •  04 Februarie 2010, 10:33

fundasi mai slabi ca moti si pulhac,nu a avut dinamo in toata istoria ei.referitor la goian,se vede ca e muncitor si ambitios.totul porneste de la impresari si influentele lor la dinamo.actionarii se plang de rezultate,defapt ei cauta sa vanda jucatorii nicidecum sa faca performanta.in felul asta nu stiu cand mai luam noi campionatul.

 •  04 Februarie 2010, 08:42

are 4000 de euro pe luna? pai parca tot pe la gsp am citit ca daminuta, marea bomba, are vreo 7000! numai borcea poate gindi in asa hal. bravo gogule! au astia dreptate. esti cel mai bun fundas de la dinamo, sa ti mearga bine si in retur. ciine pina la moarte!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close