FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Narcis Răducan a preluat o „națională” inedită: „Sunt tari de tot! Pregătim un turneu important în vară”

Narcis Răducan,
Narcis Răducan,

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2023 14:31 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2023 15:32

Narcis Răducan (48 de ani), fostul director sportiv al celor de la FCSB, funcție pe care a ocupat-o în toamna lui 2019, a explicat la GSP Live contextul în care a ajuns selecționerul echipei naționale a magistraților și a avocaților.

Fostul fotbalist al Stelei și al Rapidului s-a alăturat naționalei României de magistrați și avocați, devenind selecționer. El a povestit cum se descurcă în inedita ipostază, cum decurg antrenamentele și la ce competiție de top urmează să ia parte selecționata pe care o pregătește. 

Narcis Răducan: „Sunt oameni normali, chiar dacă lucrează în instituții înfricoșătoare pentru unii”

„E partea de relaxare a activităților mele. Sunt prieten bun cu mulți dintre ei și, de ceva timp, cred că de aproape doi ani, mă ocup de antrenarea unei selecționate a magistraților, procurorilor, judecătorilor, avocaților. Am și fost la un turneu în străinătate, ne-am comportat foarte bine. Pregătim un turneu important în vară, în Franța, e un Campionat Mondial, vin aproape 100 de echipe. 

Chiar dacă lucrează în instituții înfricoșătoare pentru unii, sunt oameni normali, mulți dintre ei au jucat fotbal în ligile inferioare, au abecedarul fotbalului. Nu întâmplător suntem pe primul loc la Victory Cup, o competiție ce se joacă pe terenuri de dimensiuni mici. 

Procurorii români sunt tari de tot! Stau până la ora 16:00 la birou, își fac treaba cum pot ei mai bine, apoi ne mai și antrenăm. Când avem timp, că prioritățile sunt altele

Am descoperit că sunt oameni OK. Am rămas surprins plăcut, sunt serioși, ascultători. Trebuie să asculte antrenorul, n-au ce să facă. E o plăcere de fiecare dată când ne întâlnim. Lăsăm telefoanele în mașină, ca să nu mai vorbim nimic altceva (râde)”, a spus Narcis Răducan, la GSP Live. 

Narcis Răducan a preluat o „națională” inedită: „Sunt tari de tot! Pregătim un turneu important în vară”
Narcis Răducan, noul selecționer al naționelei magistraților și a avocaților

Din echipă face parte și Daniel Morar, fostul șef al DNA. De asemenea, pe lângă avocaț și judecători, mai fac parte din echipă și procurori, polițisti.

În paralel, acesta lucrează ca antrenor de juniori intr-o școală de meditații, de perfecționare a jucătorilor în afara programului pe care ei îl urmează la cluburi.

Citește și alte știri de actualitate: 

După 24 de ani, jurnalistul Marian Olaianos e aproape să fie dat afară din TVR » Șeful postului public a primit concluziile comisiei în scandalul de agresiune asupra Nadinei Vlădescu

Ferencvaros mai face o încercare » Noul plan pentru transferul lui Edjouma, în fața răspunsului lui Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
mafa
mafa  •  15 Februarie 2023, 23:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Hola0011
Hola0011  •  15 Februarie 2023, 18:01

Narcis care impreuna cu redactorul de la digi sport (ala chel care tot citeste mesaje) au repetat de 8 ori intr-o emisiune ca Real Madrid nu joaca nimic, deci un "specialist" iata ca incepe sa se afirme in lumea robe-lor. Nu nu am zis "roabe" sa nu ma intelegeti gresit dar diferenta e mica. Ma refer la Narcis aici, si ma gandesc ca si cioclii mai joaca fotbal si ar putea sa-si diversifice activitatile. Poate ne scuteste de prezentele sale la TV.

gigimarga2
gigimarga2  •  15 Februarie 2023, 16:55

Narcis isi cultivă relatiile daca in prima liga a trecut ca acidul acum a schimbat obiectivul. ( macar ăsta leagă vorbele)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează