FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 2-2

Cum a reacţionat Ionel Dănciulescu după prima victorie ca antrenor » Ce a spus despre Flavius Stoican

Foto: Octavian Cocoloş/fcdinamo.ro
Foto: Octavian Cocoloş/fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 22:40

Noul antrenor al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a reuşit prima sa victorie din postura de tehnician al "cîinilor" şi a ţinut să-i mulţumească pentru această victorie în mod special lui Flavius Stoican.

"Sînt coordonator al activităţii de la Dinamo, nu sînt antrenor. Băieţii au dat dovadă de caracter, s-au dăruit în totalitate. Am avut o partidă grea. Important e să facem tot ce depinde de noi ca lucrurile să meargă bine.

Această victorie muncită este în primul rînd meritul băieţilor, apoi al lui Flavius, pentru că eu în 8 zile n-am putut schimba mare lucru. Le-am spus băieţilor la pauză că vom cîştiga pentru că am văzut la ei atitudine, dăruire. Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au lăsat să coordonez activitatea la Dinamo", a spus Dănciulescu la Look tv.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
reddogsv
reddogsv  •  23 Noiembrie 2014, 08:27

LIGA 1 • GAZ METAN - DINAMO 2-2 21 nov • 44 Cum a reacţionat Ionel Dănciulescu după prima victorie ca antrenor » Ce a spus despre Flavius Stoican Cat a fost scorul mai profesionistii lui peste de balta imputita? 2-2 a fost anul trecut

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Noiembrie 2014, 00:20

FORZA DINAMO ! ATAT !..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Noiembrie 2014, 00:20
Postat de dinamo_rusinea_europei pe 21 Noiembrie 2014, 23:13

Sa-i dea cineva o camasa lui Grasunovici, doar pe aia roz o are...

..))) nu nene, spune tu cu mine : FORZA DINAMO ! sunt sigur ca ti se incurca de tot caile vorbirii daca vei grai asa ceva, clonake..)

Vezi toate comentariile (38)
Comentează