FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

FOTO Cum a scăpat Basilio Ndong de eliminare în FCSB - Craiova » Un detaliu milimetric remarcat de Hațegan a răsturnat decizia lui Cojocaru

Basilio Ndong (24 de ani), fundașul din Guineea Ecuatoarială, a scăpat de eliminare în finalul primei reprize din FCSB - CS Universitatea Craiova. A fost salvat de intervenția lui Ovidiu Hațegan din camera VAR. +4   FOTO
Basilio Ndong (24 de ani), fundașul din Guineea Ecuatoarială, a scăpat de eliminare în finalul primei reprize din FCSB - CS Universitatea Craiova. A fost salvat de intervenția lui Ovidiu Hațegan din camera VAR.

Articol de - Publicat duminica, 19 februarie 2023 20:58 / Actualizat duminica, 19 februarie 2023 21:06

Basilio Ndong (24 de ani), fundașul din Guineea Ecuatoarială, a scăpat de eliminare în finalul primei reprize din FCSB - CS Universitatea Craiova. A fost salvat de intervenția lui Ovidiu Hațegan din camera VAR.

CSU Craiova a primit prima lovitură în secunda 58 a disputei de pe Arena Națională, la golul lui Malcom Edjouma. Oltenii au fost aproape de dezastru în minutul 42, când Basilio Ndong, în calitate de ultim apărător, l-a faultat pe David Miculescu.

Cum a scăpat Basilio Ndong de eliminare în FCSB - CS Universitatea Craiova

„Centralul” Adrian Cojocaru a scos inițial cartonașul roșu. A urmat o analiză de aproximativ 4 minute din camera VAR. Toată lumea aștepta o decizie cu privire la calitatea de ultim apărător a lui Ndong. Un coleg din linia de fund alerga în direcția lui Miculescu.

Cum a scăpat Basilio Ndong de eliminare în FCSB - Craiova » Un detaliu milimetric remarcat de Hațegan a răsturnat decizia lui Cojocaru
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Ovidiu Hațegan, oficialul responsabil astăzi de arbitrajul video, a remarcat altă infracțiune. În momentul pasei, Miculescu se afla într-o poziție de ofsaid. 

Adrian Cojocaru a anulat cartonașul roșu, iar jocul a fost reluat cu lovitură liberă indirectă pentru olteni. 

VIDEO cu golul lui Edjouma din FCSB - Universitatea Craiova, al treilea cel mai rapid al sezonului

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO CU GOLUL Ciprian Deac, gol straniu în al doilea minut din CFR Cluj - FC Argeș » Bâlbâieli în lanț ale apărătorilor

Ce l-a deranjat pe Sorin Cârțu înainte de FCSB - Universitatea Craiova: „Mai bine nu ne prezentăm la meci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
morisca_11
morisca_11  •  20 Februarie 2023, 10:03

varul nu minte niciodata !!

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  20 Februarie 2023, 08:54
Postat de dansy pe 20 Februarie 2023, 01:19

Apoi mai așa zis ziarist conteaza dacă offside-îl este mic sau mare?Doreai sa se vadă acea aberație cu “fanta de lumina”?

Dar ai văzut VAR care sa nu dea penalty la o tinere pe 5 pași ? Cine mai crede în ofsayd milimetric când Hațegan a stat 4 minute să vadă ??? Linia o pun aia cum vor...De exemplu în imaginea prezentata jucătorul care pasează este acoperit de alt jucător !!? Sigur nimeni nu s a gândit la ofsayd 4 minute deși reluările erau prezentate...Faina reacția lui Cosmescu - Orange TV... Desigur că nici la voi nu s a văzut hențul clar care Cojocarul l a transformat în corner !!!

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  20 Februarie 2023, 08:49
Postat de dansy pe 20 Februarie 2023, 01:16

Care poziție de “ultim apărător “mai ziaristule?Nu ai habar de fotbal!Nu ai văzut ca mai era un jucător al CSU acolo? Ori ești habarnist ori ești rău intenționat!Sa-ti fie rusine!

Tu ai văzut mă faze macar din meciul de la Roma ??? Au zaut pentru ce a a dat cartonaș roșu ? Acolo nu era un lazial pe direcția mingii care era și mai in lateral ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează