FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum arată transferurile la Steaua » Ieftini? Buni! Scumpi? Slabi!

Mihai Costea e decepţia verii Steaua
Mihai Costea e decepţia verii Steaua

Articol de - Publicat vineri, 15 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 iulie 2011 01:10

Steliştii care au dat satisfacţie au costat maximum 100.000 de euro fiecare şi nu au venit la sugestia patronului. Costea şi Tănase, fotbalişti de peste 3 milioane, au dezamăgit şi în vara asta.


Gigi Becali a încercat cu Cristi Tănase, afacerea n-a fost bună, dar a continuat să facă transferuri bazate pe simpatiile personale. N-a nimerit-o nici cu Mihai Costea! Olteanul pe care s-a plătit o sumă fabuloasă pentru Liga 1 e printre cei mai slabi din echipă în acest moment, indiferent de posturile pe care îl încearcă Levy, disperat şi el să-l ajute. Uimit şi el cît de slab joacă atacantul lui de 1,4 milioane de euro, patronul l-a criticat deja şi promite să nu se mai implice: "Mihai Stoica e şeful clubului, de acum mă consult cu el în toate deciziile pe care le iau!".

Atac bun cu 100.000 de euro
Modul cum se prezintă trupa roş-albastră demonstrează că managerul chiar a avut mînă mai bună decît a lui Gigi atunci cînd a a ales fotbaliştii. Cei mai buni jucători pe care i-a avut Ronny Levy în Austria sînt cei mai ieftini din lot!

Dintre nou-veniţi, doi au sărit în ochi, Tatu şi Rusescu. Brazilianul face tot jocul, colegii s-au prins că e bun şi-l caută pe teren, iar Rusescu a demonstrat deja că se poate conta pe el. E un atacant de genul lui Bogdan Stancu, capabil să înscrie şi din acţiune, şi din faze fixe, e tehnic şi activ. Şi a costat doar 100.000 de euro! Iar Tatu a fost luat gratis!

Alt jucător adus fără eforturi mari şi fără o prezentare spectaculoasă s-a descurcat bine în vara asta şi are şanse mari să devină titular şi un om important. E vorba despre Dorinel Popa. "L-am luat că a insistat MM. Şi am zis să-l aducă, dacă tot costă doar 100.000!", a povestit Becali. În ultimul amical, cu NK Zagreb, Dorinel a fost în prima echipă, mijlocaş central în cuplu cu Brandan, şi a pasat de două ori mai bine decît colegul lui de linie. În primele 45 de minute, cît s-au aflat împreună pe teren, Popa a ajutat echipa cu 20 de pase utile, pe cînd argentinianul a dat doar 10 bune!

2,3 milioane de euro a cheltuit Steaua pe şapte jucători. 1,4 milioane de euro s-au plătit pentru Costea, pe care Gigi a vrut neapărat să-l ia de la Craiova. 900.000 de euro au costat Gabi Matei, Rusescu şi Dorinel Popa

"Vom mai face achiziţii, dar Prepeliţă şi Bourceanu, spre exemplu, vor veni la noi numai dacă devin liberi şi-i putem lua gratis! Oricum, nu sînt deloc mulţumit de lot, avem prea puţini jucători!"
Mihai Stoica, manager Steaua

"E lipsă de profesionalism la Steaua. Măcar dacă Gigi l-ar lăsa pe MM să conducă, dar nu se întîmplă aşa"
Cosmin Olăroiu, fost antrenor al Stelei

"Am făcut curăţenie în vara asta, am dat afară zece jucători. La iarnă fac iar curăţenie dacă e nevoie. Să vedem cum joacă echipa"
Gigi Becali, patron Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
sica2ro200
sica2ro200  •  16 Iulie 2011, 10:02

arata ieftini prosti multi

luciano86
luciano86  •  16 Iulie 2011, 07:05

Moraes *

luciano86
luciano86  •  16 Iulie 2011, 07:04

Eu inca mai am rabdare cu Costea... sa vedem daca vin Moares si daca s-ar intampla o minune si l-ar lua si pe Eric as fi super multumit. I-as face statuie lui Jiji din chibrite :))

Vezi toate comentariile (39)
Comentează