FOTBAL  »  Superliga  »  GOLGHETER

Cum explică Gheorghe Hagi pofta de gol a lui Bogdan Mitrea

Articol de GSP - Publicat marti, 07 aprilie 2015 23:08

Bogdan Mitrea a ajuns la 13 goluri în Liga 1 și conduce topul golgheterilor, devasîndu-l pe Claudiu Keșeru, care avea 12 reușite.

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a explicat care este principalul motiv pentru care fundașul său stînga înscrie pe bandă rulantă.

"Eu pregătesc echipa pentru a avea un joc colectiv bun, cu jucători care au calităţi. El este unul dintre apărătotii care au calităţi ofensive. Are un picior foarte bun, un joc bun de cap şi de aceea marchează şi goluri"

Gheorghe Hagi, într-o conferință de presă

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
rozu
rozu  •  08 Aprilie 2015, 00:48

priviti fotografia... este portret de interlop! pe fruntea lui scrie "HOT"...

raducallin
raducallin  •  08 Aprilie 2015, 14:09

Un joc bun de cap, deci trebuie sa bata penaltyuri conform lu iHagi. Nu-i nimic Gica,a iesit finul si mai puneti de-o omenie,poate construiti un stadion impreuna sa joace numai echipele voastre intre ele pe el. Eu zic sa-l faceti in Pipera ca are Jiji teren destul acolo.

mama.is.here
mama.is.here  •  08 Aprilie 2015, 13:19

intrebare: "- de cate lovituri de la 11 m au nevoie Viitorul ca sa castige o partida?" Radio Erevan raspunde: "-una in plus fata de adversari!"

Vezi toate comentariile (6)
Comentează