FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum i-a fermecat Reghe pe jucători » Un fost jucător al Stelei explică: "A făcut asta mai bine decît Gâlcă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2015 17:51

Relația dintre jucătorii Stelei și antrenorul Costel Gâlcă pare tot mai tensionată în ultima vreme, mai ales după ce campioana a pierdut locul 1 în favoarea lui ASA Tg. Mureș.

Mihai Pintilii, fostul jucător al roș-albaștrilor, în prezent la Pandurii, explică unde a greșit Gâlcă în relația cu jucătorii și spune cum a reușit Reghecampf să-i apropie pe fotbaliști.

Întrebat de reporterul Digisiport dacă i se pare că Reghe a reușit să-i apropie mai mult pe jucători decît a făcut-o Gâlcă, Pintilii a răspuns:
"Se pare că da, uite că formează un grup și în afara programului, mulți îl vizităm, mergem, facem grătare, am rămas în relații extraordinare.

Avea ceva special, ne motiva. Sincer, avea niște discursuri... Nu știu, te făcea să joci, să fii concentrat, pregătit pentru meci tot timpul. Aveam meci cu ultimul loc, dar mentalitatea noastră era să cîștigăm ca și cum am fi jucat cu Dinamo. Deci nu exista că era vreun meci ușor. Era destul de dur, erau multe chestii pe care nu ne lăsa să le facem. Era nervos tot timpul și asta te speria."

Mijlocașul consideră că există și o diferență din punct de vedere fizic între Steaua de acum și cea a lui Reghe.

"Există diferențe. Echipa cîștiga atunci multe dueluri, acum nu le mai cîștigă. Noi nu pierdeam mingea, făceam presing sus, recuperam multe mingi. Nu joacă ce jucam înainte (n.r. Steaua de acum), asta e părerea mea. Și se vede la TV, se vede că sînt pe locul doi", a mai spus Pintilii.

Citește și:

Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
Stranieri
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei
Superliga
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (10)
ataraxia
ataraxia  •  21 Mai 2015, 07:10

galca e peste reghe, la toate capitolele. a face gratar si a asculta manele, desigur nu tine de fotbal iar reghe e sef aici...

4patraulea
4patraulea  •  20 Mai 2015, 20:50

regheton a facut *** mai bine decat pintilii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 Mai 2015, 20:06
Postat de calinescu_ pe 20 Mai 2015, 19:45

AU FOST FERMECATI DE NEUBERT .....!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEBUNUL LE-A ADMINISTRAT DOZA DUBLA ....!!!!! CUM ALERGAU LATO SI CHIPCIU PE VREMEA LUI ????? CATA MASA MUSCULARA AU ACUMULAT ??? LATO PARCA, 5 KG IN 2 LUNI .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O MEGAEXCROCHERIE PRIN CARE AU CASTIGAT ZECI DE MILIOANE DE EURO .....!!!!!! FARA "PUNGULITE" ARMASARII S-AU TRANSFORMAT IN GLOABE .....!!!!!!

Sa dea dracu daca nu mi-ai luat propozitia ...Când sa sa scriu vad acelasi lucru ! Când ai dreptate ai, ce sa mai....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează