FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-1

Cum i-a motivat Ţălnar pe dinamovişti la pauză: ”Daţi drumul la cîini că ne facem de ocară!”

Țălnar a reacționat calm la declarațiile rapidiștilor care spun că Dinamo a cîștigat dintr-o singură ocazie:
Țălnar a reacționat calm la declarațiile rapidiștilor care spun că Dinamo a cîștigat dintr-o singură ocazie: "Să privească atent cifrele meciului și să fie corecți cu ei înșiși!"

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 martie 2013 20:45

Ţălnar a dezvăluit ieri care a fost cheia succesului din Grant: ”a intrat în jucători la pauză”, ca stimulent, apoi i-a luat la sentiment.

Derby-ul Rapid - Dinamo, 0-1, a fost decis după pauză, "cîinii" trecîndu-şi în cont nu doar reuşita victoriei, semnată de Dănciulescu (65), dar şi controlul partidei. La pauză, în vestiar, Cornel Ţălnar s-a răstit la propriii elevi. "Înainte, nu le-am pus vreun film stimulativ, le-am zis doar că trebuie să batem dacă vrem să mai vedem Europa la vară. La pauză, le-am spus de toate, din tot dicţionarul, iar băieţii au controlat jocul şi-au cîştigat. Uneori, mai dai şi cu biciul, nu doar cu vorba bună", a comentat tehnicianul de 55 de ani.

Care a fost discursul "Ţînţarului" în vestiarul din Grant? "«Daţi drumul la cîini, altfel ne facem de ocară pe-aici! Ar fi păcat, stricăm atmosfera. Eu simt că putem termina campionatul pe locul 3, dar trebuie să învingem la Rapid. N-o să putem dormi toată săptămîna dacă nu batem aici, o să ne gîndim ce şansă am avut şi n-am fructificat-o». Atît le-am spus", a mai zis Ţălnar. Plus cîteva ţipete şi gesticulări, au completat fotbaliştii.

"Rapidiştii au crezut că ne dau cu galeria în cap, tot respectul pentru fanii lor. Dar ai mei şi-au dat seama că nu joacă doar pentru ei, ci şi pentru «fiarele» în alb şi roşu din tribune şi pentru cei care iubesc derby-urile României. Am început să încropim o trupă frumoasă la Dinamo, dacă vom avea linişte, o să fie o primăvară caldă şi senină", a mai declarat antrenorul din Ştefan cel Mare.

"Nu trebuie să fii manechin pentru a ajunge antrenor la Dinamo. S-a dovedit că Ţălnar are faţă de această echipă" ( Vasile Turcu, fost acţionar Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
adimutu14
adimutu14  •  06 Martie 2013, 16:39

Bine Talnar!!!:)))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  05 Martie 2013, 14:53
Postat de florinch pe 05 Martie 2013, 14:32

Pe tineri i-ai vazut in pregatiri ce pot: cand sunt mai mult de 3 pe teren este dezastru,nici macar o echipa de amatori nu au fost in stare sa bata.Cea mai buna dovada ca pustii nu sunt pregatiti pentru a forma ei echipa mare o constituie jocul si rezultatele de la echipa a 2-a.Fiecare in parte este bun,dar nu poate creste in valoare decat sub aripa unor "potai", cum ii numesti tu, ca Danciulescu,Munteanu,etc. Insa tu esti prea necopt la minte (ca sa fiu repectuos cu tine) sa realizezi asta.

Fac abstractie de atacul la persoana, specific celor care raman fara argumente. Unde am spus eu ca trebuie sa intre toti odata pe teren? Pana una alta, Talnar nu titularizeaza pe NICI UNUL! M. Lucescu il introducea pe finaluri de meci pe Raducioiu pe cand acesta avea 16-17 ani, ca sa prinda cat de cat experienta. Tinerii nostri cum sa creasca? Unde-i Filip? De ce sa intre nulitatea de Stratila, in loc sa intre Rotariu? De ce sa fie adus un strain pe baza unor dvd-uri si sa nu joace Burnea? De ani de zile sunte aburiti cu new-Dinamo si vedem aceleasi figuri triste. Ii numesc potai pt ca n-au ambitie, pt. ca ies senini de pe teren infranti de Steaua. Ei vin si pleaca, noi ramanem!

florinch
florinch  •  05 Martie 2013, 14:32
Postat de cpt.ahab pe 05 Martie 2013, 12:52

"Am inceput sa incropim o trupa frumoasa la Dinamo". Sa nu mori de ras?! Exact aceleasi gloabe care bat pasul pe loc de ani de zile, devin "incropeala frumoasa". "Eroul de la Knattspirnufelag" sa vorbeasca de incropeli cand o promova si el niscaiva tinerei, cam o jumatate de echipa, de pilda! Cand vor juca Nica, Dandea, Rotariu, Roman, Burnea, Stanescu, Buia in locul potailor incremenite in stadiul de "in meciul urmator vom arata o alta fata a lui Dinamo"! Dar, marele strateg, pe fata caruia e geloasa bidineaua de Turcu, e mare fan Stratila! Asta-i fotbalul pe care-l cunoaste!

Pe tineri i-ai vazut in pregatiri ce pot: cand sunt mai mult de 3 pe teren este dezastru,nici macar o echipa de amatori nu au fost in stare sa bata.Cea mai buna dovada ca pustii nu sunt pregatiti pentru a forma ei echipa mare o constituie jocul si rezultatele de la echipa a 2-a.Fiecare in parte este bun,dar nu poate creste in valoare decat sub aripa unor "potai", cum ii numesti tu, ca Danciulescu,Munteanu,etc. Insa tu esti prea necopt la minte (ca sa fiu repectuos cu tine) sa realizezi asta.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează