FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cum l-a ratat Steaua pe cel mai bun străin din Liga 1 » Wesley, MM şi sticlele de bere!

Articol de - Publicat luni, 10 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2011 23:09

În iarna şi vara trecute, Porumboiu i l-a propus lui Becali pe Wesley, însă MM s-a opus de fiecare dată, aducînd ca argument o întîmplare la care a fost martor în februarie 2010 într-un club de noapte din Antalya


Steaua plînge după Wesley, fotbalist pe care l-a avut în mînă în precedentele două perioade de transferări, dar pe care l-a ratat de fiecare dată. Patronul Vasluiului a dorit să-l îndepărteze din lot şi în ianuarie-februarie 2011, dar şi în vara trecută, porpunîndu-i lui Gigi Becali să-l ia pe brazilian.

De fiecare dată însă s-a opus vehement Mihai Stoica, managerul de la acea vreme al Stelei. Pentru a fi şi mai convingător în faţa lui Gigi Becali, MM i-a povestit acestuia o întîmplare la care chiar el a fost martor în timpul unui cantonament pe care îl desfăşura cu Unirea Urziceni în Antalya în perioada ianuarie-februarie 2010.

MM a ieşit într-o seară într-un un club de noapte din Antalya şi acolo a dat peste Wesley, aflat în club alături de un alt brazilian al Vasluiului, Gerlem. "Patroane, au băut în 3 ore o ladă de bere Corona, doar ei doi. Eu aşa ceva n-am mai văzut la un fotbalist, cum să-l luăm p-ăsta la Steaua?", i-a povestit MM, care a adăugat: "Erau atît de preocupaţi de sticlele de bere, încît pentru a nu pierde timp, le luau cu ei şi atunci cînd se duceau la baie", a continuat MM cu argumentele, iar în cele din urmă nici Wesley şi nici Gerlem n-au ajuns la Steaua, ultimul fiind şi el dorit de Becali, însă tot Mihai Stoica a blocat transferul: "Dacă vine Gerlem, eu plec".

4 ani fantastici la Vaslui
Sezon Meciuri Goluri/Pase de gol Media GSP
2008-2009 16 7/2 6,53
2009-2010 31 12/4 6,45
2010-2011 32 13/0 6,26
2011-2012 8 7/1 6,75

La Vaslui, l-ar fi dat la schimb cu Surdu :)
Mihai Stoica a fost în urmă cu un an, pentru scurt timp, manager la FC Vaslui. Printre primele măsuri pe care dorea să le ia a fost şi îndepărtea din lot a lui Wesley. Chiar îi propusese lui Porumboiu să accepte un schimb cu Steaua între Wesley şi Surdu, însă boss-ul moldovenilor nu a fost de acord.


"Am fost prost că m-am luat după MM şi nu l-am adus pe Wesley. Cu 450.000 salariu pe an îl luam pe cel mai bun jucător din campionat. Aşa, acum nu-l pot transfera nici cu 3 milioane de euro"
Gigi Becali

Ce oameni a refuzat MM în al doilea mandat
Wesley
Ogăraru
Gerlem
Fatai
Petre Grigoraş (antrenor)

Ce jucători a adus MM în al doilea mandat
N. Dică
Burdujan
G. Matei
Tatu
D. Popa

Gigi confundă iar jucătorii:)
Becali a fost în tribună la amicalul cu Sportul (4-1), dar n-a înţeles prea bine ce s-a petrecut pe teren: "L-am bătut pe Şiman jucînd cu copiii. Stanciu ăsta mic a mai dat şi gol!". Stanciu n-a marcat, cel care a înscris a fost Iulian Roşu, alt junior folosit de Ilie Stan contra "studenţilor"! Gigi le-a mai schimbat numele jucătorilor lui şi cu alte ocazii, botezîndu-l "Sorinel" pe Dorinel Popa sau "Dario" pe Dayro Moreno.

"Psihologul i-ar ajuta pe juniori"
Ilie Stan a comentat informaţia că Steaua caută un psiholog: "Un astfel de specialist ar fi bun, i-ar ajuta cel mai mult pe fotbaliştii foarte tineri din lot. Dar dacă nu vom angaja nici unul, mă descurc fără probleme şi singur. Pot să fiu şi psihologul echipei fără nici un fel de probleme!".

Armata nu crede în Băsescu
Becali a înţeles greşit, Traian Băsescu nu se bagă în litigiul dintre CS Steaua şi clubul de fotbal. Ministerul Apărării a susţinut asta într-un comunicat: "Nu există vreun ordin al preşedintelui României pentru revenirea echipei Steaua pe stadionul din Ghencea! Clubul să găsească soluţii pentru plata datoriilor!". Gigi a spus sîmbătă că are informaţii potrivit cărora Băsescu s-ar implica pentru rezolvarea litigiului.

Brandan e motivat de Gladiator
Ilie Stan a nimerit-o cînd le-a pus jucătorilor secvenţe dintr-un film cu Al Pacino înaintea victoriei cu Oţelul (2-1), fiindcă jucătorii lui sînt cinefili. Brandan are însă alt favorit care-l motivează în orele dinaintea meciurilor: "Mă uit de fiecare dată la filmul Gladiatorul, e favoritul meu". Personajul interpretat de Russel Crowe i-a administrat însă uneori prea multă adrenalină. Acum 11 zile, Levy şi-a pierdut postul şi din cauza lui, fiindcă Brandan a faultat dur şi a luat "roşu" la 1-1 cu AEK Larnaca, joc în urma căruia antrenorul israelian a fost dat afară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
haideusicfr
haideusicfr  •  27 Decembrie 2011, 17:56

Dar *MM* ce cauta la bar ? Diferenta dintre brazilieni si MM era ca primii beau pe banii lor.... Apropo unde mai e Elton *marea * surpriza de buzunar a lui MM ? Ma catastrofelor nu aveti nici o sansa pana amatori gen mm,Becali se ocupa de Steaua...

haideusicfr
haideusicfr  •  27 Decembrie 2011, 17:55
Postat de z3tis pe 10 Octombrie 2011, 09:03

Sunt de parere ca un fotbalist este FOTBALIST chiar daca intra pe teren dupa mai multe sticle de vin. Sunt rapidist si nu am cum sa nu il compar cu Pancu. La fel si Wesley, chiar daca serveste o sticla in plus se vede ca atunci cand pune piciorul pe minge aceasta il asculta. Concluzia e simpla: talentul si valoarea nu se dilueaza intr-un pahar de vin! PS: Cei mai in varsta isi aduc aminte de "ochii lui Dobrin"! ;)

Ai dreptate ceea ce uiti a spune e ca din acest *motiv* Dobrin nu a jucat nici un minut la Guadalahara....Era cel mai bun jucator roman ,calificase echipa nationala si de jucat au jucat cei de la Dinamo ,Steaua si ..Rapid.

fann_liverpool
fann_liverpool  •  10 Octombrie 2011, 19:06
Postat de z3tis pe 10 Octombrie 2011, 09:08

Aaaaa! Si inca o chestiune legata de petrecerile prin baruri care se incheie cu mult dupa o ora decenta. In 2008 am fost la EURO si am stat cazat in Innsbruck. Am iesit in cluburi si, intr-o seara, chiar dupa meciul Spania - Rusia am avut ocazia sa ii vad in acelasi club pe Dani, Albelda, Sergio Ramos si Marchena. Baietii au petrecut cu ceva bere (si femei) pana undeva pe la ora 3 noaptea cand au zis ei ca s-a spart petrecerea. Au mers in cantonament au mai jucat inca 5 meciuri la campionatul european si (Ghici ce?!) au iesit campioni europeni. Concluzia o trageti voi!

sa vezi in Anglia ce beau fotbalistii in baruri pana cad sub masa... mai ales prin ligile inferioare, dar sunt chiar si din prima liga, dar cand intra in teren "mananca pamantul". si Gerrard a avut astfel de probleme si a mai batut un politist, beat fiind.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează