FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum s-a "ţepuit" Bakaj: şi fără bani, şi rezervă!

Dacă rămîne la Dinamo şi nu joacă, Bakaj riscă să piardă şi
Dacă rămîne la Dinamo şi nu joacă, Bakaj riscă să piardă şi "naţionala" Albaniei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 decembrie 2011 20:24

Bakaj a acceptat un salariu mai mic decît avea la Tirana în speranţa că Dinamo îi va fi rampă de lansare spre fotbalul din Occident.

Pentru Elis Bakaj, transferul în România trebuia să fie doar o etapă înaintea unei mutări într-un campionat puternic din Occident. Cel puţin aşa şi-a calculat albanezul de 24 de ani paşii, îndrumat şi de Sulejman Demollari.

În ianuarie 2011, cînd a ales să semneze cu roş-albii, mijlocaşul a acceptat un contract de 8.000 de euro pe lună, plus bonusuri de performanţă, în condiţiile în care la Dinamo Tirana avea un salariu stagional de 120.000 de euro! "Accept bani mai puţini pentru că aici ştiu că am şansa să cîştig trofee şi să cresc, apoi să prind un contract bun în Germania, Spania sau Italia!" a fost argumentul lui Elis.
Pe lîngă faptul că prin sosirea în Ştefan cel Mare a pierdut şi din punct de vedere financiar, Elis nu mai prinde nici lotul la Dinamo, avînd apariţii sporadice în acest sezon. Iar acum conducerea doreşte să-l împrumute pînă în vară pentru a avea meciuri în picioare, cea mai probabilă fiind chiar o revenire în Albania.

350.000 de euro a costat transferul lui Bakaj, de la Dinamo Tirana

259 de minute în 11 meciuri a jucat Bakaj pentru Dinamo în acest sezon, în Liga 1. A marcat o dată

Alexe e vinovat!
Că Elis Bakaj nu joacă la Dinamo este din cauza lui Marius Alexe, fotbalistul de 21 de ani fiind considerat mult mai valoros decît albanezul. Asta deoarece Marius are viteză şi determinare superioare lui Bakaj, albanezul impresionînd prin calităţile tehnice, dar fiind mult prea lent în viziunea staff-ului tehnic. Alexe este şi forţat să joace cît mai des, chiar şi în momentele în care a fost accidentat, pentru a fi transferat în Italia, acolo unde este monitorizat de Lazio şi de Cesena!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
guest.ro
guest.ro  •  18 Decembrie 2011, 01:15

Bagaj e gata de plecare ?

madalin999
madalin999  •  15 Decembrie 2011, 11:43

alexe e un terminat..nu e fotbalist...dar joaca pt ca e reprezentat de becali si trebuie vandut..jucatorii talentati nu au loc pt ca nu colaboreaza ( bakaj , paun , tucudean ,stanescu) rusine conducerii inca odata ... DINAMO e pentru suporteri , nu o afacere..PLECATI

redbuldog
redbuldog  •  15 Decembrie 2011, 11:20

Pana nu va dispare cancerul fekalyotilor de la aceasta echipa nu veti vedea performante!Pai hai sa vedem ..Moti,C.Munteanu,Danciu,Alexe..sunt cei care trag echipa in jos,dar joaca meci de meci la comanda! Inlocuiti cu alti jucatori din lot(Bakaj,Tucudean,inclusiv echipa 2..Stanescu,Cazacu..sa)cred ca jocul ar capata alta consistenta.Oricum Ciobi greseste mult daca nu ruleaza un lot de 15-16 jucatori macar,si sa forteze cu 2-3 tineri..

Vezi toate comentariile (22)
Comentează