FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum să ratezi "o căruţă" de bani » 150.000 de euro pentru o poză!

Articol de - Publicat luni, 03 ianuarie 2011 00:00

Marius Niculae a pierdut procesul cu Inverness deoarece a semnat cu Dinamo şi a fost prezentat pe site-ul oficial al "cîinilor" cînd încă era sub contract cu scoţienii

Pentru Marius Niculae, Crăciunul a fost mai sărac ca niciodată! În preajma Sărbătorilor de iarnă, el a primit vestea că a rămas şi fără 150.000 de euro în conturi. Atacantul de 29 de ani a pierdut la TAS procesul cu fostul său club, Inverness, prin care solicita 30% din suma de transfer pe care a plătit-o Dinamo pentru el în vara lui 2008.

Iniţial, "Săgeată" a avut cîştig de cauză, însă scoţienii au făcut apel, iar Tribunalul de la Lausanne a dat dreptate clubului britanic, care a adus ca probă o poză de pe site-ul oficial al roş-albilor, unde era ataşat şi un interviu prin care acesta preciza că a semnat cu gruparea din Ştefan cel Mare. Acest lucru a întors decizia împotriva lui Marius, întrucît la acea dată încă el era, scriptic, sub contract cu Inverness.

"Proba respectivă dovedeşte că Niculae şi-a orchestrat transferul, iar noi sîntem foarte mulţumiţi că am putut demonstra acest lucru şi am avut cîştig de cauză. Ne-a luat mult timp, dar trebuia să facem asta pentru reputaţia şi integritatea clubului nostru", a declarat George Fraser, preşedintele lui Inverness.


"Nu vreau să mai vorbesc despre fotbal cîteva zile, cît mai avem vacanţă. Vreau să-mi încarc bateriile pentru acest retur"
Marius Niculae, atacant Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
utaaradan
utaaradan  •  03 Ianuarie 2011, 11:00

daca in locul clubului inverness, era alt club de la noi in speta cu dinamo, mureau cu dreptatea in mina, se stie cum judeca comisiile de la frf si lpf...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close