FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum se mai pregăteşte Moraes pentru transferul la Steaua » Fotbal pe alimente! :D

Moraes a fost la un pas să semneze cu Steaua şi în iarnă Foto: Lorand Vakarcs
Moraes a fost la un pas să semneze cu Steaua şi în iarnă Foto: Lorand Vakarcs

Articol de - Publicat sambata, 04 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 03 iunie 2011 22:53

Atacantul de 24 de ani pe care roş-albaştrii îl aşteaptă la echipă nu ştie nici acum cînd va putea juca iar la profesionişti.


Steaua caută antrenor şi fotbalişti pentru sezonul viitor cu care speră să cucerească titlul după o pauză de cinci ani! După ce a reuşit perfectarea a cinci achiziţii, Gabi Matei, Dorinel Popa, Mihai Costea, Rusescu şi Tatu, roş-albaştrii continuă să analizeze soluţii. Unul dintre numele rostite înainte chiar de finalul sezonului, Junior Moraes, are cea mai complicată situaţie.

Atacantul de 24 de ani, aflat în litigiu cu Metalurg Doneţk, încă aşteaptă ca UEFA să clarifice unde va evolua din campionatul viitor. Pînă atunci, fotbalistul se află în Brazilia alături de restul familiei sale, unde, din cînd în cînd, mai joacă şi fotbal.

Miuţă cu prietenii
Pentru că nu are dreptul să se pregătească cu nici o echipă, Moraes a găsit o metodă inedită de a-şi ocupa timpul: fotbal împreună cu prietenii lui. Fostul atacant al Bistriţei, primul în Top Gazeta pe postul său, organizează duminică un meci caritabil. Pe de-o parte vor evolua prietenii săi, iar de cealaltă, o formaţie condusă de fratele său, Bruno Moraes, şi el fost jucător la Bistriţa.

Scopul este strîngerea de alimente pentru cei nevoiaşi. Ca să-i vadă jucînd pe fraţii Moraes, fanii trebuie să aducă un kilogram de alimente. Junior Moraes a scris şi pe pagina personală de pe Facebook un mesaj prin care le cere amicilor să participe în număr cît mai mare la această partidă: "Participă şi ajută-i pe cei care au nevoie! Mă bazez pe tine!".


10 goluri în 18 partide a înscris Junior Moraes pentru Gloria sezonul trecut în toate competiţiile. El a jucat însă doar în tur la Bistriţa

6 luni au trecut de la ultimul meci oficial al lui Moraes, Bistriţa- Brăneşti, 1-0, de pe 29 noiembrie 2011

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
steaua_ultra_1986
steaua_ultra_1986  •  04 Iunie 2011, 22:11

ASTIA care manageriati site'ul asta sunteti niste imbecili ! ! ! TAIATI TOT CE ALTCEVA MAI STITI EXACT CA PROSTU DE BASESCU ! ! ! unu "veioza " a fost suparat de " ALPIN " dar de ce nu stim ca voi ati taiat , asta e tot ce ramas 4 comentarii .................... ............................... GSP site de cakka !!!

bogdan_rbf
bogdan_rbf  •  04 Iunie 2011, 12:29

Pacat ca s-a pierdut inca un fotbalist care chiar avea potential...l-o mancat si pe nemernicu de tata Jean la subrat si s-a cam fript...ce face lacomia din oameni..si fara Moraes si in C..fain ne sade, macar ne meritam soarta,cu blaturi si mismasuri nu avem ce cauta in liga 1

alpin
alpin  •  04 Iunie 2011, 07:03

Moraes a semnat in iarna cu clanul Becali! Se vede!!! Pacat de el. Nu cred ca va ajunge la Steaua; costa prea mult si Ciobby nu are bani pentru fotbalisti, Are doar pentru ciurucuri. Vezi lista de achizitii...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează