FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum va fi trecută Steaua în toate clasamentele oficiale » Valeriu Argăseală a dezvăluit numele complet: "La fel ca la CS U"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 30 ianuarie 2015 11:00

Steaua are în continuare mari probleme cu numele şi sigla, oficialii din Ghencea nereuşind să ajungă la un acord cu Armata. Între timp, roş albaştrii poartă pe echipamentele de joc o nouă siglă cu însemnele FCSB.

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a vorbit despre numele care va însoţi Steaua de acum încolo peste tot.

"FC Steaua Bucureşti SA, ăsta-i numele care va apărea pe toate site-urile inclusiv pe cel al Ligii Profesioniste de Fotbal. Diferenţa faţă de acum e că pe lîngă Steaua Bucureşti vor apărea FC şi SA în denumire. Cum e la Craiova, unde apare CS U în faţă.

Această societate comercială are o hotărîre judecătorească, continuă fotbalul care a fost înainte. Ea rămîne aceeaşi în esenţă", a spus Argăseală la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (110)
samertx
samertx  •  31 Ianuarie 2015, 01:55
Postat de bereta59 pe 30 Ianuarie 2015, 21:47

Sunt fan Steaua de 50 de ani, dar vad comentarii facute de unii impotriva echipei sau a patronului si i-as intreba! Cine va plateste sa fiti ostili echipei sau sunteti fanii rapidului dinamo,etc?

Simplu, citește titlul.

bereta59
bereta59  •  30 Ianuarie 2015, 21:47

Sunt fan Steaua de 50 de ani, dar vad comentarii facute de unii impotriva echipei sau a patronului si i-as intreba! Cine va plateste sa fiti ostili echipei sau sunteti fanii rapidului dinamo,etc?

para.para
para.para  •  30 Ianuarie 2015, 17:48

Pana la urma cum o sa se mai numeasca turma? Ramane ca si pana acum WCSB sau o sa fie FCSA?

Vezi toate comentariile (110)
Comentează