FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 0-0

Cuplul Săndoi-Cârţu rămîne neînvins în Liga 1 de 11 jocuri » CFR Cluj şi CSU Craiova au terminat la egalitate, 0-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 07 decembrie 2014 22:22

CFR Cluj şi CSU Craiova au terminat nedecis meciul din etapa a XVII-a a Ligii 1, scor 0-0, şi cuplul Săndoi-Cârţu rămîne neînvins în campionat de 11 jocuri.
Prima ocazie a meciului a venit după 16 minute de joc, atunci cînd Vătăjelu a reluat cu capul din 6 metri, dar mingea s-a dus pe lînga poarta lui Felgueiras. După prima jumătate de oră a venit şi marea ocazie a clujenilor, după ce Susici a şutat de la 20 de metri, iar Bălgrădean a respins în lateral.

Minutul 35 l-a adus pe Băluţă singur cu Felgueiras, însă jucătorul oltenilor s-a precipitat şi portarul ardelenilor a păstrat scorul alb pe tabela de marcaj.

Partea a doua a început cu o ocazie mare a lui Herghelegiu. Fotbalistul oltenilor a trecut de Rada şi şutul trimis de la 18 metri s-a dus peste poarta clujenilor.
Cu un sfert de oră înainte de finalul partidei, Petrucci a trimis un şut puternic de la 25 de metri, dar Bălgrădean a fost la post şi a respins în corner.

Vezi desfăşurarea liveTEXT a partidei

Echipele de start:

CFR Cluj: Felgueiras - Susici, Larie, Rada, Da Silva - Petrucci, Sulley Muniru - Chanturia, Costea, Tade - Ivanovski
Rezerve: Vîtcă, Ene, Jaime, Szilar, Jakolis Antonio, Jazvici, Dore Ferebory

Craiova: Bălgrădean – Tîrnăcop, Frăsinescu,Izvoranu, Vătăjelu - Brandan, Mateiu - Băluţă Bawab, Ferfelea - Herghelegiu
Rezerve: Straton, Kay, Velcovici, Ivan, Cîrstea, Sin, Avrămia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (133)
nebraska
nebraska  •  08 Decembrie 2014, 06:09
Postat de juliusmad pe 08 Decembrie 2014, 01:36

nu are nimic de-a face cu fotbalul ce aberezi tu acolo. echipa fara fair-play este cfr cluj, intreaba orice ziarist si suporter cu coloana vertebrala.

Adică prost ca tine nu:))))

ion.ionescu
ion.ionescu  •  08 Decembrie 2014, 05:51

1. GSP, voi nu aveţi un rezumat filmat al meciului ? E prea scump ? 2. Toţi cei care, la instalarea lor, îi făceau în fel şi chip ăe Cârţu şi Săndoi ar trebui să-şi dea palme ma oglindă...3. Tocmai am descărcat de pe YouTube meciurile CSU cu cei doi la conducere. Probabil, primele 5 goluri ca frumuseţe, din turul Ligii I, vor aparţine jucătorilor CSU ! 4. Echipa joacă frumos şi ofensiv, exceptând jocul de Cupă cu Steaua, când s-au temut prea mult şi au cam jucat la întâmplare, precipitat. Cârţu şi Săndoi trebuie lăsaţi să-şi facă treaba şi ascultaţi la transferuri iar în retur echipa va fi mai bună. Rezultatele vor aduce şi susţinători.

fotbalfan
fotbalfan  •  08 Decembrie 2014, 01:54
Postat de juliusmad pe 08 Decembrie 2014, 01:36

nu are nimic de-a face cu fotbalul ce aberezi tu acolo. echipa fara fair-play este cfr cluj, intreaba orice ziarist si suporter cu coloana vertebrala.

omule, fara suparare, tu nu citesti si raspunzi la ce se scrie. sanatate si numa' bine!

Vezi toate comentariile (133)
Comentează