FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Curățenie în Liga 1 » O echipă renunță la 3 jucători! Unul dintre ei nu a apucat să joace niciun minut

Articol de - Publicat marti, 03 ianuarie 2017 15:05

Alin Cârstocea, Iulian Roșu și Fabian Lokaj nu se vor mai regăsi în 2017 în lotul pregătit echipei ACS Poli.

Ultimul dintre aceștia nici nu a apucat să debuteze în Liga I. De la ACS Poli ar mai putea pleca în această iarnă și Cristi Bărbuț.

Cârstocea, 24 de ani, ar putea reveni la Viitorul, în timp ce Iulian Roșu, 22 ani, de asemenea mijlocaș central, pleacă după doar șapte jocuri neimpresionante bifate la Timișoara

Atacantul Fabian Lokaj, 22 de ani, a părăsit-o pe ACS Poli la doar o lună după ce semnase un contract pe trei ani de zile. Jucătorul elvețian cu origini albaneze a evoluat doar pentru echipa secundă din Liga a III-a.

Echipa antrenată de Ionuț Popa se reunește vineri, 6 ianuarie, și va efectua un cantonament la Poiana Brașov între 10 și 17 ianuarie. ACS Poli are momentan programate trei teste, toate în deplasare, cu Național Sebiș (21 ianuarie), Spartak Subotica (Serbia, 24 ianuarie) și Honved Budapesta (Ungaria, 31 ianuarie).

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează