FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO, AZI, 21:45, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Curcă a fost trimis la echipa a doua după eşecul cu Hajduk: "Am jucat singur?!" :(

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

George Curcă a fost considerat principalul vinovat pentru eşecul de la Split (0-3), fiind retrogradat pe termen nelimitat la Dinamo II (liga a 3-a).

Portarul de 29 de ani, titular în primele 6 meciuri oficiale al sezonului, evită să acuze public tratamentul, dar ar vrea să plece din Ştefan cel Mare. S-a confesat apropiaţilor: "Din decizia şefilor reiese că eu am îngropat echipa. Probabil, am jucat singur, nu?! Plătesc eu toată nota, ce să fac!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
fl0rin.m
fl0rin.m  •  08 August 2010, 19:31

asa e cind esti al nimanui, moti, scarlatache, niculae, munteanu, daca sint oamenii lui giovani si borcea normal ca andone nu are tupeu sa-i scoata din echipa sau sa le reproseze ceva. toata lumea vede ca astia ne ingroapa la fiecare meci dar andone nu are singele lui piturca sa puna piciorul in prag, la gasit de prost pe curca, pentru asta nu intervine nimeni.

xstream
xstream  •  08 August 2010, 16:36

in romania in afara de craiova nu cunosc alte echipe care si promoveaza jucatorii..

xstream
xstream  •  08 August 2010, 16:35

compari tu fc barcelona,cu dinamo sau liga 1 :)) barcelona este academie de fotbal tata,acolo ies vedetele,Barcelona,Ajax,Arsenal dar au si conditii ce i drept pentru a putea creste,la noi ce dracu sa cresti pe ce teren,stadion,cu ce antrenor? asta este,romania nu este spania,olanda,anglia,chiar si franta intr un cuvant,Romania Nu I Europa! si niciodata nu va fii,asta ne e valoarea!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează