FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Curelea aşteaptă un semn de la Becali: "Nu este tîrziu să ajung la Steaua"

Curelea (dreapta) în duel cu stelistul Geraldo
Curelea (dreapta) în duel cu stelistul Geraldo

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2011 17:23

Atacantul Sportului Studenţesc, Costin Curelea, consideră că este destul de matur pentru a face faţă la Steaua, în cazul în care "roş-albaştrii" se vor decide să îl transfere.

"Tîrziu nu este să ajung la Steaua, consider că sînt destul de matur, am destule meciuri în picioare. De 5 ani joc 33 de meciuri din 34. O singură etapă am lipsit în acest sezon, nu o să mai absentez pînă la finalul sezonului :).

A fost ca un joc pentru domnii Becali şi Şiman, nu cred că vorbeau dînşii la televizor despre transferul meu la Steaua. Discuţii au fost, dar nu ştiu nimic altceva. Nu ştiu eu ce preţ am, nu sînt în măsură să spun acest lucru. Patronii fac preţurile.

Sînmărtean şi Tibi Bălan sînt doi jucători asemănători, au acelaşi stil de joc, au o uşurinţă în a se deplasa şi a manevra mingea. Wesley şi Adailton sînt doi jucători care îmi plac şi mie foarte mult, şi CFR are cîţiva străini buni.

Jucînd acasă, cred Vaslui este favorită diseară, dar Steaua nu este o echipă care să fie cotată cu şansa a doua. Niciodata nu se va întîmpla asta. Sper să fie un meci spectaculos, sînt două echipe care joacă", a spus Costin Curelea la GSP TV.

27 de ani are Costin Curelea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
bogdansteaua93
bogdansteaua93  •  16 Octombrie 2011, 20:38

e un jucator bun ar fi bun pentru steaua

andreirapid1923
andreirapid1923  •  16 Octombrie 2011, 19:47
Postat de plesan pe 16 Octombrie 2011, 19:27

Curelea este un jucator bun..de gura portzii dar care si alearga si face faze defensive...ii odresc sa ajunga la culbul care il place lui...ca e Steaua sau Rapid,Dinamo etc..sa-i fie de bine...restul e CANCAN

Da, Curelea un talent nedescoperit (joaca de vreo 5 ani la sportul !)

andreirapid1923
andreirapid1923  •  16 Octombrie 2011, 19:46

"Sînmărtean şi Tibi Bălan sînt doi jucători asemănători" ? Ce noroc are Steaua ca a luat un super jucator pe nimic, o saptamana daca mai statea la Sportul reusea City sa faca rost de bani pentru el, pacat !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează