FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL

Curelea depinde de Comitet! » Cum poate ajunge atacantul la Steaua

Curelea este cu un pas în Ghencea
Curelea este cu un pas în Ghencea

Articol de - Publicat duminica, 12 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 12 iunie 2011 00:42

Şiman îşi lasă atacantul la Steaua doar dacă Sportul nu se salvează de la retrogradare.

Steaua are nevoie de o decizie a Comitetului executiv ca să pună mîna pe atacantul pe care Gică Hagi i l-a recomandat lui Becali. Costin Curelea, de la Sportul, e vîrful cu care "Regele" crede că roş-albaştrii pot să cîştige campionatul în sezonul următor. Gigi a povestit cum a decurs prima rundă de negocieri cu Vasile Şiman: "I-am propus 500.000 de euro, el a zis că n-are rost să mai discutăm, pentru că oferta mea e prea departe faţă de preţul corect al lui Curelea. "Dar cît vrei, mă, două milioane?", l-am întrebat. Mi-a răspuns că mă apropii de suma adevărată!".

Tratativele ar putea să fie facilitate însă de şedinţa Comitetului Executiv de pe 20 iunie. Atunci se decide dacă Sportul profită de retrogradarea altor cluburi care nu primesc licenţe şi continuă astfel în Liga 1 sau merge în eşalonul secund. Şiman a discutat cu cei mai importanţi oameni din lot, printre care şi Curelea, şi le-a promis că le va permite să se transfere în cazul în care echipa retrogradează.

E cel mai bun "student"

Curelea a impresionat în sezonul trecut, chiar dacă echipa lui s-a clasat pe ultimul loc. Vîrful care va împlini 27 de ani luna viitoare a marcat 9 goluri în campionat, mai multe decît a reuşit oricare dintre fotbaliştii Stelei, şi a dat două pase decisive. Costin a purtat şi banderola de căpitan al alb-negrilor din Regie.

"M-a lăudat Hagi? Fantastic!"

Curelea e încîntat de discuţiile care se poartă pentru transferul lui între Becali şi Şiman

- Costin, Hagi l-a sfătuit pe Gigi Becali să te ia la Steaua, dar Vasile Şiman a refuzat transferul. Ce părere ai?
- Eu mă relaxez în vacanţă, nu prea sînt la curent cu aceste discuţii. Dar chiar m-a recomandat Hagi?

- Gigi Becali a povestit că Gică i-a transmis să vă achiziţioneze pe tine şi pe Prepeliţă. Andrei a ajuns deja în Ghencea. Te duci şi tu?
- E supertare că Hagi a spus aşa ceva despre mine! Fantastic! Aşa, au mai fost discuţii despre transferul meu, la Steaua sau la un alt club, dar dacă mă propune şi Hagi...

- Cum ţi se pare suma refuzată de Şiman, o jumătate de milion de euro?
- Hmm...Nu prea pot să estimez eu care ar fi preţul corect, şi oricum n-am nici o putere să stabilesc suma. Dar am încredere că domnul preşedinte Şiman va accepta transferul, pînă la urmă.

- Cum ar fi să continui la Sportul?
- Să ştii că n-ar fi nici o tragedie, dacă Sportul va continua şi la anul în prima ligă. Dacă ne ducem iar în Liga a doua, situaţia se schimbă. Clar, aş vrea să plec, altfel cariera mea ar fi afectată!

"Steaua sună bine pentru orice fotbalist român, normal că aş vrea să joc acolo! Nu-mi fac probleme, Şiman va alege corect pentru mine" (Costin Curelea, atacant Sportul)

"Gigi face oferte pentru Curelea de doi ani. Am refuzat-o şi pe cea mai recentă, dar e o tîmpenie să spui că eu ţin la preţ! Nu uitaţi că am vîndut 30 de jucători în ultimii ani!" (Vasile Şiman, patron Sportul)

"Propunerea lui Gigi n-a fost în regulă, mi-ar da prea puţini bani faţă de valoarea lui Curelea. Oricum, Sportul nu e retrogradată, chiar dacă a terminat ultima. Regulamentul ne menţine în Liga 1" (Vasile Şiman, patron Sportul)

700.000 de euro e cota de transfer a lui Curelea pe site-ul transfermarkt.de. De la Sportul, acelaşi preţ îl are şi Ferfelea. Doar Tiberiu Bălan e mai scump ca ei, fiind cotat la 1,1 milioane de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
alexandru_p
alexandru_p  •  12 Iunie 2011, 12:46

mai bine il lua pe tibi balan. ce vrea sa faca in ghencea, herghelie de atacanti mediocri de la echipe retrogradate? ru-si-ni-ca!

mateiserban
mateiserban  •  12 Iunie 2011, 01:08

maaaare atacant!!!!!!! l-am urmarit si mi s-a parut groaznic iar daca-l lauda hagi e clar..................

samy1
samy1  •  12 Iunie 2011, 00:49

Hai la Steaua, nu mai sta pe ganduri

Vezi toate comentariile (3)
Comentează