FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORI

Curs cu managerul Academiei Ajax » George Ogăraru sare în ajutorul antrenorilor români

Articol de - Publicat vineri, 11 septembrie 2015 20:40

George Ogăraru ajută tehnicienii noștri. Timp de două zile, 30 septembrie / 1 octombrie, fostul apărător de la Steaua și Ajax va conduce un curs de perfecționare dedicat antrenorilor împreună cu olandezul Patrick Ladru.

Acesta este managerul Academiei Ajax și fondatorul Ajax Online Academy (prezintă întreaga structură de pregătire a clubului batav). Un curs teoretic și practic, ce va dura 14 ore la Liceul Mircea Eliade și care va cuprinde exerciții pentru copii-juniori-tineret, de la 8 la 21 de ani. Cei care doresc să participe se pot înscrie pe Academia George Ogăraru.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  12 Septembrie 2015, 02:01
Postat de fcsb.86 pe 11 Septembrie 2015, 22:46

Confuzi personajele Helmuth a lucrat chiar si ca maior la politia de frontiera. Culmea e ca cei din generatia veche chiar aveau studii, nu ca cei de "dupa" revolutie. Si lista e lunga, Ladislau Boloni era medic dentist s.a.m.d.

Am auzit ca medicii dentisti se numesc stomatologi...

ralffy_mr
ralffy_mr  •  12 Septembrie 2015, 00:05

Se preda si cursul cum sa ai personalitate?? Chiar mai au antrenorii vreun rol in fotbalul romanesc? in afara de cluburile cu patronii dupa gratii toate celelalte cluburi au pseudo-antrenori...

fcsb.86
fcsb.86  •  11 Septembrie 2015, 22:46
Postat de ortega pe 11 Septembrie 2015, 22:20

Dacă n-au Bac-ul sunt admiși ? Nu de alta dar vrea și Flămânzilă Duckacadam să câștige o pâine cinstită în viitor ... A vândut și mănușile de sudor a lui tac-su , Ayatollahul nu l-a plătit de 2 luni pentru că face pe măscăriciul , și are o foame în fizic ... ceva de speriat ...

Confuzi personajele Helmuth a lucrat chiar si ca maior la politia de frontiera. Culmea e ca cei din generatia veche chiar aveau studii, nu ca cei de "dupa" revolutie. Si lista e lunga, Ladislau Boloni era medic dentist s.a.m.d.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează