FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Curtea de Apel Piteşti a decis: Gheorghe Constantin rămîne în arest!

Articol de - Publicat joi, 04 iunie 2009 00:00

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au admis recursul procurorilor la decizia de eliberare sub control judiciar a fostului preşedinte al CCA, Gheorghe Constantin. Luni, Tribunalul Argeş acceptase cererea de eliberare pe cauţiune în valoare de 15.000 de lei.

Vineri, avocaţii lui Constantin vor depune la Tribunal o nouă cerere de eliberare, de această dată motivul invocat fiind starea precară de sănătate a clientului lor.

"N-am luat niciodată mită! Am suferit un preinfarct, trei colonoscopii. În arest n-am condiţii de igienă prea bune. Nici nu mă pot hrăni cum ar trebui. Afară aş avea mintea limpede şi voi colabora cu procurorii", au fost argumentele fostului şef al arbitrilor în faţa judecătorilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ronaldo666
ronaldo666  •  04 Iunie 2009, 18:18

sa stai akolo pana cand moi face yo popa:))

 •  04 Iunie 2009, 16:44

CAND AI LUAT BANI NU TE-AI GANDIT CA SANT MII ZECI DE MII DE SUPORTERI CARE SUFERA DIN CAUZA CA ARBITRI FURA O ECHIPA SAU ALTA CA NE CERTAM CU FAMILILE SA MERGEM LA UN MECI LA ASTA NU TE-AI GANDIT.HOTILOR CINE GRESESTE PLATESTE CEL PUTIN ASA ESTE LA MINE LA LUCRU AM GRESIT ADUC BANI DE ACASA

 •  04 Iunie 2009, 16:37

poate daca mai sta o luna la racoare ii da pe goarna si pe ceilalti. ar mai tb sa mai fie operate si alte arestari.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează