FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Curtea de Argeş acuză: "Craiova pune presiune pe brigada de arbitri!"

Articol de - Publicat joi, 29 aprilie 2010 00:00

Conducerea clubului Internaţional Curtea de Argeş a emis un comunicat de presă în care acuză gruparea din Bănie pentru crearea unor tensiuni artificiale şi presiuni asupra arbitrilor şi echipei argeşene, înaintea meciului Universitatea Craiova - Internaţional Curtea de Argeş.

În mass media a apărut miercuri un articol în care era redată stenograma unei discuţii purtate în anul 2008 între Cornel Penescu şi Ion Lazăr, patronul clubului Internaţional, în care se vorbea despre preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu.

„Conducerea clubului Internaţional îşi exprimă îngrijorarea pentru crearea unor tensiuni artificiale înaintea importantului meci U Craiova - Internaţional. Reamintim că la meciul din tur, Universitatea a cîştigat la Mioveni datorită unor greşeli grave de arbitraj. Nu ni s-au dat două penaltyuri şi Frăsineanu a fost eliminat complet eronat la scorul de 0 – 0.

După acest meci arbitrul a fost suspendat 4 etape. Clubul nostru a păstrat decenţa şi n-a apărut în presă cu declaraţii împotriva adversarilor şi a arbitrului care a greşit flagrant, dar căruia nu i-am contestat buna credinţă. Acum se pune presiune pe brigada de arbitrii care a şi fost, de fapt, schimbată la cererea clubului Universitatea Craiova”, scrie în comunicatul semnat de preşedintele clubului Internaţional Curtea de Argeş, Emanual Marinescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează