FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - CEAHLĂUL P. NEAMŢ 1-0

"Dacă Marin n-a avut curajul să facă ce i-am cerut, să-şi ia hainele şi să plece!"

Articol de - Publicat sambata, 12 septembrie 2009 00:00

Gheorghe Ştefan are de gînd să nu-şi schimbe decizia de a-i demite pe Florin Marin şi pe Mironaş de la cîrma echipei, după ce aceştia au refuzat să scoată echipa de pe teren, în meciul pierdut vineri seară împotriva celor de la FC Braşov.


"Chiar dacă am vorbit la nervi imediat după meci, nu o să-mi schimb decizia de ai demite pe cei doi. N-am nevoie de Florin Marin atîta timp cît eu i-am cerut să scoată echipa de pe teren. M-am săturat să fiu bătaia lor de joc în clubul ăsta! Marin şi cu Mironaş trebuiau să facă ce le-am zis eu. N-au avut demnitatea să scoată echipa de pe teren, să plece, n-am nevoie de ei la club.

Gata! Îmi ajunge, să plece! Dacă Marin n-a avut curajul să facă ce i-am cerut, să-şi ia hainele şi să plece! Nu o să am nevoie de ei, o să mă gîndesc zilele astea şi o să văd cine o să vină antrenor. Oricum, Florin Marin nu mai are ce căuta la echipă, pentru că eu nu pot să lucrez cu oameni care n-au demnitate şi nu ascultă ce le zic, atunci cînd simt să nu avem nici o şansă din cauza arbitrilor. Asta e, o să vină sigur cineva săptămîna viitoare!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
 •  14 Septembrie 2009, 09:35

voi trebuie sa stati in B ,acolo va este loculiar dupa voi bistrita lui "tata jan" ca ne-ati mincat cu blaturile voastre odioase

sorinssuk
sorinssuk  •  12 Septembrie 2009, 19:33

Ai luat-o pe urmele lui Becali si tu.......

 •  12 Septembrie 2009, 15:44

Pa Pinalti Ada ba sholdovene niste folkloriste arbitre! Kosovo=Chetrishika!Ai uitat banditule ce-ai facut in trecut? Daca Basescu cade, cazi si tu ca Penescu!Magarule!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează