FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, AZI, ORA 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dacian Varga: "Sîntem obligaţi să cîştigăm derby-ul cu Steaua!"

Articol de - Publicat duminica, 18 aprilie 2010 00:00

Dacian Varga nu va putea juca nici în meciul din această seară pe care giuleştenii îl dispută împotriva marei rivale de la Steaua. După ce a jucat împreună cu Tibi Bălan pentru echipa a doua, din liga a III-a, Varga speră să poată juca cît mai repede pentru Rapid în acest campionat.

"Nu voi juca, asta e! Nu am ce să fac, oricum o să vin la meci, să fiu alături de băieţi. Este un meci greu, unul important pentru noi şi sîntem obligaţi să-l cîştigăm. Îmi doream mult să joc împotriva Stelei, dar din păcate sîntem prea mici ca să cîştigăm un război atît de mare.

Sper să cîştigăm şi la final noi să fim cei care ne vom bucura de cele 3 puncte. Derby-urile dintre Rapid şi Steaua mereu au fost trăite cu sufletul la gură şi foarte importante. O să fie un derby frumos, un derby în memoria marelui fotbalist al României şi al Rapidului, Sandu Neagu!", a spus Varga pentru gsp.ro

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
tomasson20
tomasson20  •  18 Aprilie 2010, 17:24

ai mah ceaushelule..ti-ai pus numele oaia86,,,toata viata voastra numai cu asta o sa traiti cu 1986,,,rasilor...

 •  18 Aprilie 2010, 15:54

Lasa ca tu ai jucat aseara la Bamboo pana la 5 cand am plecat eu :D

steaua1986forever
steaua1986forever  •  18 Aprilie 2010, 14:54

Imi pare rau sa il anunt pe jucatorul asta....ca Steaua 2 nu joaca in Liga a IV-a, unde este el legitimat ci in Liga a II-a. Acolo unde, probabil, va juca si el din sezonul urmator.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează