FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CEAHLĂUL, SÎMBĂTĂ, 18:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Daminuţă nu a fost oprit din nou în lot: "Vreau să plec de la Dinamo!" :X

Cristian Daminuta, Daminuta, Dinamo
Cristian Daminuta, Daminuta, Dinamo

Articol de - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Daminuţă nu e în lot nici pentru meciul cu Ceahlăul şi le-a transmis impresarilor săi că nu mai doreşte să rămînă la Dinamo

Împrumutat cu mare tam-tam de la Inter pînă în vară, cu opţiune de transfer definitiv pentru 500.000 de euro, Cristian Daminuţă a jucat pînă acum doar la Dinamo II! Fotbalistul de 20 de ani a fost anunţat că nu se va conta pe el nici în partida cu Ceahlăul, de sîmbătă, iar decizia l-a enervat la culme.

"Nimeni din staff-ul tehnic nu vorbeşte cu mine, nu mi se dă nici o explicaţie. Am venit cu speranţa că voi juca, dar nu mi se oferă nici măcar o şansă să arăt dacă merit sau nu să îmbrac tricoul lui Dinamo. Cred că am făcut o greşeală mare venind aici, vreau să plec din vară undeva, unde să pot evolua. Puteam să rămîn la Inter şi să joc la Primavera, tot aia era", le-a spus Daminuţă impresarilor săi.

Perioada de pregătire din această iarnă l-a dat înapoi pe Daminuţă, în opinia staff-ului tehnic. Antrenorii îl consideră pe fundaşul de 20 de ani ultima variantă pentru postul de fundaş central, după Moţi, Goian, Grigore, Diabate sau Scarlatache, deoarece a avut cei mai slabi parametri la testele fizice.

Tatuajele l-au tras în jos
Un episod incredibil s-a petrecut în momentul în care Daminuţă s-a dezbrăcat în vestiarul dinamovist. Cei din staff-ul tehnic s-au enervat văzînd că fotbalistul e plin de tatuaje: "Numai pe unghii nu e tatuat, se vede că îl preocupă mai mult cum arată decît fotbalul. N'Doye se îmbracă şi el ca la circ, dar măcar cînd intră pe teren îşi face treaba foarte bine!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  04 Martie 2010, 12:43

:)) daminuta dinamovist de mic si caine pana la moarte=)):)) baieti eu sunt din timisoara si am avut ocazia sa urmaresc niste meciuri de-ale lui poli impreuna cu daminuta si nu cred ca vreti sa stiti cum injura pe dinamo...cand dau de bani toti sunt dinamovisti,stelisti,rapidisti s.a.m.d.uitati-va la meseriasu de plesan.ala cand a semnat cu o echipa a spus ca era visul lui de mic copil sa joace la acea echipa.sunt doar niste mercenari nu sunt fotbalisti

zidane92
zidane92  •  04 Martie 2010, 12:25

luati-l voi la rapid dak ti se pare asa bun si e tratat la dinamo rau de niste comunisti

 •  04 Martie 2010, 11:38

daminuta e cel mai bun de la dinamo ;))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează