FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - GLORIA 2-2

Dan Alexa: "Contra e un nume mare, trebuie să vorbesc cu el" :(

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Căpitanul Politehnicii Timişoara, Dan Alexa, a comentat rezultatul înregistrat de bănăţeni în faţa Gloriei Bistriţa şi se declară surprins de hotărîrea lui Cosmin Contra de a renunţa la cariera profesionistă.

"Rezultatul de azi e un semieşec pentru Poli, am pierdut două puncte din păcate. Am început bine, dar am luat rapid gol după ce deschisesem scorul şi asta a contat în evoluţia noastră. Am primit un penalty împotriva noastră, dar n-aş vrea să comentez pentru că nu pot spune cu certitudine dacă a fost sau nu. Am egalat şi pe urmă am forţat victoria, însă din păcate nu am reuşit să mai cîştigăm", a spus Alexa, referindu-se şi la decizia lui Cosmin Contra de a renunţa la cariera profesionistă:

"Mi-ar părea rău să se lase. E un nume mare în fotbalul românesc şi un băiat excepţional şi dacă aş putea, l-aş convinge să mai joace. O să vorbesc cu el, chiar dacă am înţeles că decizia e definitivă".

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (7)
titidinmagura
titidinmagura  •  25 Iulie 2010, 02:26

Hai sa pariem ca ''decizia finala'' nu e decat moft arogant si ridicol ?!!? Nume mult mai importante s-au retras din competitii. Cand nu mai poti, cand nu mai ai chef, e firesc sa te retragi. Pentru ca ''numele'' nu joaca in locul tau, iar un tanar nu-si va cere scuze pentru ca te-a depasit in viteza, sau pentru ca un dribling te-a asezat in fund. Iar tu ceri fault !!!

marioxxl
marioxxl  •  25 Iulie 2010, 01:30

2 verze

cristi_voica26
cristi_voica26  •  25 Iulie 2010, 00:12

Lasa-l sa plece.Un jucator de valoare nu face asemenea gesturi,mai ales la 5 minute dupa intrarea pe teren si cand echipa era condusa!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează