FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAȘOV

Video Dan Alexa merge pe mâna lui FCSB în duelul cu CSU Craiova: „Cea mai talentată echipă”

Dan Alexa // foto: Cristi Preda
Dan Alexa // foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat sambata, 18 februarie 2023 17:51 / Actualizat sambata, 18 februarie 2023 19:27

FC Brașov a pierdut cu, scor 1-2, amicalul cu Dinamo, disputat într-un decor mioritic în satul Petrăchioaia. Dan Alexa (43 de ani) s-a arătat îngrijorat de  lipsa terenurilor cu o suprafață naturală de joc  și a comentat situația de la vârful SuperLigii.

Cel poreclit „chirurgul” consideră că CFR Cluj ar putea pierde în acest an trofeul și merge pe mâna lui FCSB în duelul cu CSU Craiova.

„Băi Rusescule, tu nu ai jucat niciodată la Steaua!” » Reacția lui „Raul de Ghencea” când fanii lui CSA l-au luat la rost
FCSB
„Băi Rusescule, tu nu ai jucat niciodată la Steaua!” » Reacția lui „Raul de Ghencea” când fanii lui CSA l-au luat la rost

VIDEO. Dan Alexa: „CFR nu mai este detașată și poate pierde titlul”

„FCSB este echipa care a arătat bine în ultimele partide. Craiova a bătut CFR-ul și se prezintă la rândul ei într-o notă bună! Va fi un meci interesant cu două echipe în formă. Un plus pentru Steaua (n.r. FCSB) pentru că are cel mai talentat club, dar care nu câștigă campionatele din alte motive. De asemenea, CFR nu mai detașată la fel ca anii trecuți și poate pierde titlul”, a spus Dan Alexa.

Dan Alexa: „De două săptămâni căutăm un teren”

Tehnicianul formației de sub Tâmpa s-a arătat mulțumit de partida de pregătire cu Dinamo, dar a ținut să tragă un semnal de alarmă față de situația terenurilor naturale din țară.

„Amicalul acesta l-am programat acum o lună de zile. Noi jucăm joi și am preferat să evoluăm acum două reprize de 45 de minute, cu toate că mi-aș fi dorit reprize de câte 35 de minute. Dinamo a fost un adversar bun și mă bucur că am băgat toți jucătorii și nimeni nu s-a accidentat.

Din păcate, terenurile cu suprafață naturală sunt un lux în momentul de față în România! Toate echipele au problema asta și este vital să ne antrenăm pe iarbă. Noi căutăm în Brașov un teren natural de două săptămâni. Nu știm ce vom face de mâine.”

Citește și alte știri: 

Gabi Tamaș, după amicalul jucat împotriva Stelei: „Poate o ajută Dumnezeu pe FCSB să câștige campionatul”

Două episoade dezamăgitoare de la Dinamo, după care Dennis Șerban a pus ghetele-n cui: „Cred că am făcut o greșeală mare. Îmi face mult rău când mă uit la fotbal!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
VanBasten
VanBasten  •  19 Februarie 2023, 10:13

Toti drojdierii o dau pe fcsb favorita.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  18 Februarie 2023, 19:53

Brasov o sa promoveze anul acesta ...Alexa e un adevarat guru ...

dandana
dandana  •  18 Februarie 2023, 19:31

Și pe mana lui Ana-Maria Prodan. Bravo lui, marele antrenor de diviziile inferioare își da cu părerea. El este un trădător și nici nu ar trebui sa vorbească de Craiova vreodată

Vezi toate comentariile (3)
Comentează