FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Dan Capră îi critică dur pe suporterii Petrolului: "Banii le-au luat minţile!"

Articol de - Publicat sambata, 19 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 aprilie 2014 14:22

Patronul Petrolului, Dan Capră, a transmis un mesaj dur suporterilor care au perturbat antrenamentul echipei după ratarea calificării în finala Cupei României.

După eliminarea în Cupă în faţa Astrei, 200 de suporteri au luat cu asalt antrenamentul de joi al Petrolului, determinîndu-i pe jucătorii speriaţi să cheme poliţia.

Ieri, patronul echipei, Dan Capră, a lansat pe siteul oficial un atac dur la adresa fanilor: "Recunosc că am susţinut financiar deplasările suporterilor şi am făcut-o din dorinţa ca şi fanii cu posibilităţi financiare reduse să asiste la partidele Petrolului din deplasare şi să susţină echipa! Totul a degenerat din momentul în care sumele cerute au devenit din ce în ce mai mari, de multe ori nejustificate, ducîndu-mă cu gîndul că destinaţia banilor poate fi şi alta, totul culminînd cu solicitarea de a contribui cu suma de 200 de milioane de lei vechi pentru coregrafia de la meciul cu Dinamo, de acasă!".

"Cînd l-am anunţat pe liderul suporterilor că nu-i pot susţine financiar cu mai mult de 30 de milioane de lei vechi pentru deplasarea de la meciul cu CFR, au început ameninţări voalate, presiuni de tot felul, la adresa mea, a antrenorului principal, a echipei, care a fost «vizitată» de mai multe ori la antrenamente de către grupul «de presiune». Mă aştept să fiu contestat puternic în perioada următoare, dar adevăraţi suporterii ai echipei trebuie să susţină Petrolul necondiţionat şi dezinteresat", a mai punctat patronul galben-albaştrilor.

Morar exlus din lot!
Conducerea prahoveană a luat prima măsură importantă după ratarea calificării în finala Cupei României. Vlad Morar, care intrase pe teren în minutul 81 şi a luat două cartonaşe galbene în doar 4 minute, lăsînd echipa în inferioritate a fost exclus din lot pînă la finalul sezonului.

"Din păcate, a fost eliminat stupid şi astfel ne-a îngreunat situaţia. Sînt convins că Petrolul s-ar fi calificat fără probleme dacă nu intervenea această eliminare. Ar fi rămas 1-1 pînă la final", a spus Răzvan Lucescu.

"Clubul a ajuns la o stabilitate financiară care asigură liniştea echipei şi, în premieră spun, fotbaliştii sînt plătiţi în avans, inclusiv luna aprilie, lună ce trebuia achitată pînă la jumătatea lui mai" (Dan Capră, patron Petrolul Ploieşti)

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (14)
mplttev
mplttev  •  22 Aprilie 2014, 07:58
Postat de audi66 pe 21 Aprilie 2014, 00:34

P'asta cine ti-a livrat-o, prietenul vostru Robi?

Nu, este in raportul financiar al clubului de fotbal Petrolul Ploiesti.

bdgeorge
bdgeorge  •  21 Aprilie 2014, 08:20

Patronul salariat bate câmpii !! Așteptat cu nerăbdare momentul in care DNA va începe o ancheta in care sa vadă unde au ajuns banii din transferurile lui Grozav,Bokila, Hamza si restul ca in conturile echipei au ajuns doar 20-25% restul au dispărut inexplicabil....Capra locul tau e lângă Borcea,MM si ceilalți din lotul transferurilor!!!

audi66
audi66  •  21 Aprilie 2014, 00:34
Postat de mplttev pe 20 Aprilie 2014, 17:48

Cati bani a bagat Dan Capra la echipă, din banii lui ? Si cati a luat. Voi stiti ca are un salariu de peste 4000 de euro la acest club ? Cate sume provin din sponsorizari , de la primarie, din alte activitati comerciale (vanzare tricouri, suveniruri, stegulete etc) cati bani provin din alte sponsorizari ? SI cat cheltuie Capra ? Bani baietilor provin din vanzarile de jucatori ca de cumparat, a cumparat putin si prost. Capra nu meriti brandul Petrolul.

P'asta cine ti-a livrat-o, prietenul vostru Robi?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează