FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI

Dan Petrescu după atacurile lui MM: "Mi s-a spus să nu-mi iau rămas bun de la băieţi" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2010 00:00

Tehnicianul lui Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, spune că îşi mai doreşte jucători din Liga I la gruparea din liga a doua rusă şi răspune acuzaţiilor aduse ieri la "Zona Verde" de managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica.

"S-a rezolvat transferul lui Bucur, pînă la începutul săptămînii viitoare trebuie să fie plătită prima rată. Sper să intre de luni, sîntem foarte mulţumiţi că a venit. Sper să mai iau jucători din România, dar nu neapărat români. Gigel e record de transferuri în liga secundă din Rusia, a costat 1,5 milioane de euro", a spus Petrescu la GSP TV, referindu-se apoi la acuzaţiile care i-au fost aduse de către MM Stoica:

"În ceea ce-l priveşte pe Bilaşco, mi l-am dorit, e adevărat. Totuşi, nu eu am făcut oferta Unirii Urziceni, ci Kuban Krasnodar. Dacă e bătaie de joc să dai pe un jucător de 10 ori cît a costat, atunci nu am ce face. Eu nu mă pricep la preţuri, oferta era bună dacă o acceptau, nu eu sau Mihai Stoica decidem cît valorează un jucător sau altul.

Nu voi comenta niciodată nimic de Unirea Urziceni, n-aş vrea să vorbesc de rău de cineva. Nu mi-am luat rămas-bun de la băieţi pentru că aşa mi s-a spus, că e mai bine să-mi văd de treabă mai ales că au un antrenor nou".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
sorinolariu
sorinolariu  •  11 Februarie 2010, 05:58
Postat de pe 10 Februarie 2010, 20:40

nush cum dar pe unde a fost (galati, steaua, urziceni) a facut treaba buna. ochi la fotbalisti are. nu vreau sa-i iau apararea ca a mai facut si prostii, poate si in cazul asta a facut o prostie, dar ce vreau sa zic e ca MM e profesionist(desi un profesionist nu vb asa de cineva cu care a colaborat)

Amice, la Rapid Dan Petrescu a fost sabotat de Ioan Becali.

otelarul_123
otelarul_123  •  10 Februarie 2010, 23:01

Eu tot sunt de parere ca unul fara altul, la un nivel mai ridicat sunt nuli . Ce a facut Petrescu fara cineva ca MM la Rapid de exemplu ? Excludem Sportul pt ca era un nivel cu totul diferit

schukaryn
schukaryn  •  10 Februarie 2010, 20:54

Din pacate asta e unul dintre slabiciunile lui!!! Vorbeste mult gura fara el..nu prea gandeste el asa knd vorbeste!!! Nu cred k trebuia sa l tace pe Dan Petrescu!!! Petrescu nu hotaraste singur ce juktori aduce!! Si MM este el bun profesionis dar ii cam place sa se certe cu lumea(Ex: suporterul Stelei agresat de MM)!! El ar trebui sa se gandeasca sa treaca de Liverpool si dupa le creste cota juktorilor!! Mai bine isi vede de echipa si de meciurile care urmeaza!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează