FOTBAL  »  Superliga  »  NOUL SEZON

Dan Petrescu este avertizat înainte de startul sezonului: "Eu nu aș fi făcut asta în locul lui"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iulie 2017 19:44

Vasile Miriuță, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, susține că transferurile numeroase făcute de ardeleni nu garantează succesul și este de părere că Nascimneto nu ar fi trebuit cedat la Dinamo în locul lui Nistor.

"Poți să aduci jucători de valoare, dar să nu ai echipă. Eu anul trecut n-aveam așa de mulți jucători de valoare, dar aveam echipă. Asta e cel mai important. Poți să ai zece de Cristiano Ronaldo, dar dacă nu ai echipă, degeaba.

Eu nu l-aș fi dat pe Nascimento dacă aș fi fost antrenor. E un jucător foarte bun, cu toate că și Nistor e un jucător bun. Nici pe Larie nu l-aș fi lăsat niciodată să plece la Steaua", a spus Miriuță la TV Dolce Sport.

Acesta susține că a existat o persoană la CFR Cluj pe care este supărat din cauza modului în care a fost nevoit să părăsească echipa.

"Sunt dezamăgit pentru că nu am fost anunțat mai devreme că trebuie să plec. Am avut oferte înainte să se termine campionatul, din Ungaria și Kazahstan. Le-am refuzat pentru a rămâne la CFR. Sunt supărat pe cineva de acolo, dar nu dau nume", a adăugat Vasile Miriuță.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
daniaania
daniaania  •  12 Iulie 2017, 12:30

Stie Petrescu ce face, sa il lasam sa munceasca..

haideusicfr
haideusicfr  •  09 Iulie 2017, 20:47
Postat de steaua1986forever pe 07 Iulie 2017, 23:42

In dex la cuvantul "fazan" editia 2017 cica o sa fie inlocuit cu o poza a lui Miriuta.

E buna si aceasta poza !

haideusicfr
haideusicfr  •  09 Iulie 2017, 20:44

Lasa textele...unde sunt Ruiz ,Nouvier ,Bud? Nu i-ai lasat sa joace ....binenteles ca Nascimento este o pierdere.Ce a jucat in retur? Nimica ...i-ai pierdut din mana.Te-au facut ,mare .i-ai distrus.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează