FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-1

Dan Petrescu n-a rămas dator față de suporterii FCSB: „Ați auzit cum m-au primit? Și-au construit tribună din banii luați pe mine!”

Dan Petrescu / foto: GSP
Dan Petrescu / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2022 22:59 / Actualizat joi, 15 decembrie 2022 23:16

Dan Petrescu, tehnicianul celor de la CFR Cluj, a trasat principale concluzii după victoria izbutită de „ferovoari” pe terenul rivalei FCSB, scor 1-0. „Bursucul” e de părere că succesul ardelenilor e complet meritat.

„E o victorie meritată, în opinia mea, o victorie muncită. Timp de 70 de minute, nu-mi amintesc vreo ocazie notabilă a FCSB-ului. E o victorie fantastică, mai ales că vine înaintea pauzei competiționale. 

Am început mai bine repriza a doua, apoi am marcat. Dacă eram mai atenți, puteam face 2-0 pe contraatac. Dar cel mai important e rezultatul. Deac a jucat bine, am avut și două ocazii din loviturile libere bătute de el. A fost inspirație, mi se mai întâmplă și mie să am inspirație (n.r. - despre decizia de a-l înlocui pe liderul Cipri Deac)

Cei care comentează și sunt specialiști să facă o analiză! Echipa a câștigat, restul nu mai contează. Am făcut o repriză secundă foarte bună. Eu fac analizele mele, ei pe ale lor. (...) Peste tot comentează specialiștii, de asta sunt angajați. Mi-a fost teamă după meciul de la Botoșani, stăteam puțin mai prost cu moralul. E un succes frumos, dar pe care trebuie să-l legăm cu o victorie marți (n.r. - împotriva lui Hermannstadt)”, a spus Petrescu. 

Kolinger a ținut neapărat să fie la meci, deși era suspendat. A zis că vrea să fie cu echipa, rar mi-a fost dat să văd așa ceva. Nu e român, dar a ținut să fie alături de echipă.

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Dan Petrescu oftează: „Unii au venit la stadion doar să mă înjure”

„Bursucul” a comentat și tratamentul ostil de care a avut parte în derby-ul de pe Arena Națională. În primele minute ale partidei, tehnicianul CFR-ului a fost ținta fanilor lui FCSB.

„N-ați auzit cum m-au primit fanii? Tribuna s-a construit cu banii luați pe mine (n.r. - face referire la vechiul stadion Ghencea), am jucat în Champions League în tricoul ăsta. 

Unii au venit la stadion doar să mă înjure. Dacă asta le place lor, n-am ce să fac, e democrație. Fotbalul merge perfect la noi în țară, mergem înainte”, a spus Petrescu, la microfonul Orange Sport. 

Dan Petrescu face referire la banii obținuți de „militari” în schimbul transferului său de la Steaua la Foggia, petrecut în anul 1991.

Toate echipele au nevoie de întăriri în această iarnă, inclusiv CFR

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO Bogdan Mara, declarații după derby: „Nimic nu e întâmplător în fotbal”

Citește și alte știri despre FCSB: 

„Gata, la revedere cu el!” » Gigi Becali s-a săturat de fotbalistul după care a suspinat atâția ani: „Poate-i place să fie liber”

FCSB - CFR Cluj 0-1 » Ardelenii pleacă cu 3 puncte de pe Arena Națională, după un „iureș” de 10 minute în repriza a doua

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (36)
atthur
atthur  •  16 Decembrie 2022, 17:32

Ba da,danpenalty a ramas "dator" suporterilor stelisti cu multe scuze pentru că a mozolit steagul lu cefereu de București!!! Și eu cred că de acolo i se trage!!!! Și, cumva,și-o și merită!

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  16 Decembrie 2022, 11:18
Postat de sictir pe 16 Decembrie 2022, 10:06

Lasa prostiile astea... Cate penalty-uri a avut fcsb aseara si cate cartonase rosii merita cfr?

Pai am spus...Radiofonic nu am cum să știu că nu există reluări de faze!!! Cum VAR radiofonic nu exista televiziunile trebuiau să prezinte reluări la fazele discutabile .Adică fix cum procedează televiziunea când fotbaliști Stelei o comit..Sa ti amintesc cum se râdea de arbitru pentru că televiziunea prezenta faza clar cu mult înainte să ia decizia arbitrul ?Și de ce Messi sau orice jucător tehnic la CM nu este prit cu luarea în brațe ??? Apărătorilor de la CM nu le a venit ideea ? Asta crezi tu...?

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  16 Decembrie 2022, 11:12
Postat de mihai041 pe 16 Decembrie 2022, 10:14

Tinere, și în afară își mau înjură antrenorul jucătorii. Așa e la fotbal. Nu e șah sau snooker. Ce voiai să facă Dan Petrescu când jucătorii înjurau fcsb-iștii/steliștii de familii? E bine când ai voștri, împreună cu galeria și managerul, înjură o întreagă etnie?

Domnule,daca îmi este înjurată familia eu iau atitudine !!! Dan Petrescu spune că familia lui este Steaua...Asta este răspunsul de bun simt...Aia cu ce putea face Petrescu este răsuflată rău pentru că eu l am uzit ca milioane de telespectatori cum in meciuri înjură proprii fotbaliști...De fapt fotbaliștii aia daca Petrescu era decent...nu făceau ce au făcut...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează