FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV GSP a aflat cine e mijlocașul pe care îl aduce Dan Petrescu » Descoperit de Manchester City + a impresionat în duelul cu CFR din Europa League

Nana Boateng (în galben), într-un duel cu Genki Haraguchi, în KuPS - Union Berlin, din preliminariile Conference League
Nana Boateng (în galben), într-un duel cu Genki Haraguchi, în KuPS - Union Berlin, din preliminariile Conference League

Articol de - Publicat marti, 31 august 2021 20:23 / Actualizat marti, 31 august 2021 20:48

CFR Cluj este foarte aproape să îl transfere pe mijlocașul ghanez Nana Boateng (27 de ani), de la KuPS Kupio.

Bogdan Mara, oficialul campioanei CFR Cluj, a dezvăluit Dan Petrescu a insistat pentru un fotbalist străin: „Mai e un jucător cu care negociem. Nu e din România, nu e cunoscut, e un jucător de culoare”. 

Gazeta Sporturilor a aflat despre cine e vorba. Nana Boateng, mijlocaș defensiv cu un travaliu ieșit din comun, fost adversar al lui CFR Cluj în play-off-ul ediției trecute de Europa League, este cu un pas în Gruia.

Dan Petrescu îl aduce pe Nana Boateng la CFR Cluj

Nana Boateng, căpitanul finlandezilor de la KuPS, l-a impresionat pe Dan Petrescu în disputa din play-off-ul Europa League. CFR se impunea atunci cu 3-1. „Bursucul” a încercat să îl transfere imediat după acel meci, dar a fost imposibil. Negocierile au fost reluate acum și sunt la un pas de finalizare.

Nana Boateng este un mijlocaș cu aptitudini fizice deosebite. A fost descoperit de Manchester City în 2011 și păstrat până în anul 2017 în academia „cetățenilor”. A mai jucat pentru Stromsgodset, Colorado și KuPS.

450.000 de euroeste cota lui Nana Boateng, conform transfermarkt

VIDEO Momente deosebite din cariera lui Nana Boateng 

3 transferuri reușite de CFR Cluj. Culio revine!

S-a întors atunci în Argentina (liga a 2-a), la Quilmes, pentru care a jucat până la începutul acestui an, când și-a anunțat retragerea din fotbal, cauzată de probleme grave de sănătate ale soției. Dar Culio a stat departe de dreptunghiul verde doar două luni. A stat însă puțin la Flandria și a fost convins de Petrescu să revină în România.

Din informațiile GSP.ro, Mihai Bordeianu a semnat cu CFR Cluj un contract valabil 3 sezoane. Mijlocașul central se întoarce, astfel, la clubul alături de care a câștigat 4 campionate și două Supercupe.

Florin Ștefan era liber de contract după despărțirea de Sepsi, produsă în această vară. Acesta părea în ultimele luni ca și trecut la FCSB, însă și-a dorit o aventură în străinătate. N-a avut o ofertă tentantă, astfel că a rămas în Liga 1, la CFR Cluj.

VIDEO Dezvăluire incredibilă făcută de Dan Petrescu: „M-am pus în genunchi... Patronul lui Kuban mi-a zis că vrea să avem sicriele unul lângă altul!”

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR, 3 transferuri într-o zi: „Au semnat!” » Varga îi face toate poftele lui Petrescu: două bătălii câștigate cu FCSB

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (13)
dodo001
dodo001  •  01 Septembrie 2021, 18:31

Bravo CFR Cluj! Ii distrugem pe toti sezonul acesta!

steaua.ro
steaua.ro  •  01 Septembrie 2021, 14:37

Pregateste tavalugul Dan Peterescu! *** a paguba fecesebeii...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luisharcsa
luisharcsa  •  01 Septembrie 2021, 14:23

Ha ha ha, mari jurnalisti si astia. Au aflat ceva, ce se stia de un an. Pe forumurile CFR-iste se discuta de mult. Poate au citit si astia si au dat-o de o stire.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează