FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Dan Petrescu, după „dubla” FCSB - Silkeborg: „Dacă pierdeam eu de două ori cu 5-0, eram atacat 3 luni”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2022 12:42 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 14:26

Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj, a vorbit despre dublul eșec cu 0-5 al celor de la FCSB cu Silkeborg, în grupele Conference League.

La conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi, Petrescu a fost întrebat dacă e solidar cu situația lui Nicolae Dică. 

Detalii din culisele plecării lui Marian Copilu de la Craiova » El e omul care i-a dat „reject”
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Detalii din culisele plecării lui Marian Copilu de la Craiova » El e omul care i-a dat „reject”

Dan Petrescu, după FCSB - Silkeborg 0-10 la general: „Dacă pierdeam eu, eram criticat 3 luni”

„Eu de alți antrenori vorbesc numai de bine. Nu îmi place să iau la mișto pe nimeni. Dacă pierdeam noi de două ori cu 5-0, eram atacat 3 luni de zile. Ei abia așteaptă să pierdem și se roagă, mulți dintre ei.

Eu nu am fost rău cu nimeni, mai ales când suferă. De ce să fiu rău cu alți antrenori? Eu respect toți antrenorii, încerc să îi laud. Dacă alți antrenori se duc pe la televizor și își dau cu părerea despre mine, e părerea lor. E democrație, fiecare face ce vrea”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Dan Petrescu, despre calificarea din grupele Conference League: „Suntem la mâna noastră”

Dan Petrescu a vorbit și despre șansele ca CFR să iasă din grupa de Conference League. După dubla victorie cu Slavia Praga (1-0, 2-0), clujenii conduc grupa alături de Sivasspor. Ambele echipe au 7 puncte.

Dacă noi ne vom califica în primăvara europeană, e un bonus. Din păcate, rezultatul lui Sivasspor nu ne-a ajutat (n.r. - 2-1 cu Ballkani). Dacă Sivasspor făcea egal, aveam șanse mult mai mari. Acum suntem tot la mâna noastră, cu o victorie ne calificăm în primăvară.

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Citește și:

Gigi Becali, mesaj pentru Dan Șucu: „Să nu creadă că merge așa” + Ce zice de Hagi

Gigi Becali și-a făcut calculele pentru ca FCSB să reintre în lupta pentru titlu: „Batem Sepsi, câștigăm restanțele și gata”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Attila
Attila  •  18 Octombrie 2022, 17:22

Cel mai bun antrenor roman este Dan! Dupa 2-0 si 1-0 cu Praga s-a vorbit mai putin in site-ul gsp despre CFR decat despre FCSB (de doua ori 0-5). Diferenta dintre cele 2 echipe este facuta de rezultate nu de gsp-isti...

dobrin
dobrin  •  17 Octombrie 2022, 17:41
Postat de soad pe 17 Octombrie 2022, 15:08

saracul era facut cu ou si cu otet intreaga cariera, Dica beneficieaza de faptul ca e secundul lui Becali si lumea il ignora

Dica e "ce-o avea lumea cu mine / ca nu fac nici rau nici bine" :)))))))

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  17 Octombrie 2022, 17:14

Are dreptate D. P . dar din păcate nu se sinchisește nimeni ,pt. mulți zcsb este clona lor și limita lor ,nu contează prin ce mijloace doar ,doar sa se afirme cumva !?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează