FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu nu cedează în conflictul cu MM Stoica: "Nici în Bangladesh nu vezi așa ceva"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2018 17:26

Dan Petrescu și Mihai Stoica sunt în plin scandal, iar antrenorul lui CFR Cluj a aruncat o nouă declarație tăioasă la adresa directorului sportiv de la FCSB.

" MM Stoica trebuie suspendat din fotbal. Doar în Romania se întâmplă ca un conducător să atace antrenorul altei echipe pe Facebook. Nici în Bangladesh nu vezi așa ceva. Trebuie suspendat ca să ne lase în pace", a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Reacția lui Dan Petrescu vine după ce Mihai Stoica a ironizat pe Facebook o pedeapsa primită de la Comisia de Disciplină, 2 etape de suspendare. 

"Două etape suspendare și o mie și ceva de euro amendă lui Petrescu pentru că a înjurat arbitrii de mamă și de morți în fața camerelor de filmat. Păcat că nu se poate apela decizia, poate era mai corect un avertisment sau, eventual, un bonus. Plus rejucarea meciului cu Steaua. Astfel, impulsionați de pe margine, jucătorii ceferiști nu mai alergau, conform Instat, 40.625 m în defensivă și doar 19.527 în atac.

P.S. Pt că am depășit suprafața tehnică, bucurându-mă la golul lui Jakolis cu Universitatea Craiova, am fost suspendat 1 lună și amendat mai scump decât tehnicianul feroviar", a fost reacția lui MM care l-a enervat pe "Bursuc".

  • CS Universitatea Craiova și CFR Cluj vor juca sâmbătă, în etapa a doua din play-off, de la ora 20:45.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
dtdr
dtdr  •  29 Martie 2018, 22:59

Acest individ nu-i in stare decat sa bata spectatori fara aparare si sa fie ( nu pot scrie cum i se spune la acel animal domentic care ataca cu capul, ca-i cenzurat ) al sefului care-l plateste. Asta-i menirea lui la Fas CSB. Cu oameni ca becali si acest mm, fotbalul nu poate merge inainte. Nu-i greu de priceput, dar trebuie sa gandesca si cei care le fac reclama. Sportul este , azi,ceva care ridica nivelul natiunii. La noi din pacatate acesti nimeni ne denigreaza prin comportamentul lor.. Ce fain a fost fatbalul cand nu s-a jucat pe multi bani !!

130360974128520
Oprea Frangulea  •  29 Martie 2018, 20:42

Nu sant fan Dan Petrescu dar MM este ultimul om care ar trebui sa se gandeasca inainte de a iesi la atac. El chiar nu se vede in situatia actuala, ar trebui sa isi vada de echipa lui. Numai pt gestul ala cand a lovit un suporter ar fi trebuit sa nu i se permita sa mai intre in stadion inca 4 ani dupa ce a iesit de la parnaie.

omanbiik
omanbiik  •  29 Martie 2018, 19:40

deocamdata,Petrescu nu a facut puscarie,celalalt cred ca da,apropo,unul din astia doi nu a injurat dar a lovit cu pumnul un suporter pe stadion

Vezi toate comentariile (16)
Comentează