FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu vrea un dublu campion al României » Jucătorul e tentat de un transfer la CFR

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 16:00

CFR Cluj se află într-o campanie de transferuri încărcată, dorind să se lupte pentru al patrulea titlu de campioană din istorie.

Echipa ardeleană caută un portar, iar Dan Petrescu le-a cerut șefilor să-l aducă pe Giedrius Arlauskis, potrivit fanatik. Petrescu a lucrat cu lituanianul de 29 de ani la Unirea Urziceni, cei doi fiind campioni în 2009.

Potrivit informațiilor GSP.RO, Arlauskis, legitimat la Watford, are oferte de la mai multe cluburi din Europa. Totuși, portarul este tantat de o revenire în Liga 1 și consideră că CFR este o posibilitate interesantă.

Arla a venit în România în 2008, fiind adus de Dan Petrescu la Unirea Urziceni, înainte jucând la FC Dziugas și Siauliai. După ce a ieșit campion cu Urziceni, lituanianul a ajuns la Rubin Kazan, în 2010, formație la care a jucat 4 ani.

1.000.000 €este cota lui Arlauskis, potrivit transfermarkt.de

La FCSB a jucat un sezon, 2014-2015, devenind campion sub comanda lui Gâlcă. Ulterior a ajuns la Watford și a jucat 6 luni și la Espanyol. În sezonul 2016-2017 nu a bifat niciuun meci pentru Watford.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close