FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 3-1

Dan Șucu, anunț categoric după Rapid - CFR Cluj: „Vreau titlul și voi face orice ține de mine! Orice clasare sub locul 3 e un eșec”

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 14:51 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 15:28

Victoria Rapidului cu CFR Cluj, 3-1, l-a entuziasmat pe Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor. 

Formația alb-vișinie este acum pe locul 3, la 7 puncte de liderul FCSB, iar Dan Șucu spune că nu acceptă ca formația lui Cristiano Bergodi să nu se claseze pe podium. Mai mult, omul de afaceri spune că vrea ca echipa lui să câștige cât mai repede titlul de campioană. 

Gigi Becali anunță: „Dan Șucu nu o să fie în viața lui în luptă cu mine, mai ales la fotbal”+ Amenință iar cu ieșirea din fenomen
FCSB
Gigi Becali anunță: „Dan Șucu nu o să fie în viața lui în luptă cu mine, mai ales la fotbal”+ Amenință iar cu ieșirea din fenomen

Dan Șucu, anunț categoric după Rapid - CFR Cluj: „Orice clasare sub locul 3 e un eșec”

„Da, vrem titlul de campioană!. Am spus-o clar încă din vară și noi nu ne răzgândim. Suntem serioși. Aici vrem să facem o treabă serioasă. E un proiect serios. Jucătorii au dreptate când spun că vrem să devenim campioni. Nu ne este frică de presiune. Eu cred că o echipă mare nu poate să joace decât cu presiune, iar Rapidul vrem să devină foarte repede o echipă mare. 

Da, vrem titlul! Da, sunt de acord cu jucătorii. Orice clasare mai jos de locul 3 este un eșec în acest sezon! Anul trecut am spus că obiectivul este play-off-ul și ne-am atins obiectivul. Acum vrem titlul, dar este în regulă și dacă ne clasăm în primele 3. Bineînțeles, în anul centenarului ne dorim să ridicăm deasupra capului marele trofeu atât de așteptat de fanii giuleșteni. 

Vă promit că împreună cu colegii mei voi face tot ce ține de mine pentru a aduce titlul în Giulești chiar de anul acesta. Vă mai spun încă o dată apăsat, iar acesta este un mesaj public pe care vreau să-l dau tuturor: orice clasare sub locul 3 este un eșec pentru actualul Rapid”, a spus Dan Șucu la Fanatik

VIDEO Andrei Ciolacu: „Rapid a învățat din greșeli și acum există stabilitate”

Citește și:

Adrian Ilie e încântat de un jucător din Superligă: „Pleacă pe 5 milioane de euro”

Așa și-a motivat Săpunaru colegii! Discurs emoționant înainte de Rapid - CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Haha1989
Haha1989  •  26 Septembrie 2023, 23:10

Da, doua lovituri de la 11m în fiecare meci, arbitrul sa anuleze advesarilor cel puțin un gol (vezi meciul de ieri, cu Sepsi.... Arbitrii sa fie din București...

mafa
mafa  •  26 Septembrie 2023, 20:46
Postat de lupu68 pe 26 Septembrie 2023, 16:51

Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha! Nu va mai multumiti cu "Bum-e-e-e!"? Acum ce credeti voi, ca dupa douazeci de ani vine titlul la prostani? Si ca daca se vand trei canapele in plus, faceti o echipa sa pluteasca? Doamne-doamne, de unde l-ai mai scos si pe papagalul asta?!?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

FotbalClubSteauaBucurest1
FotbalClubSteauaBucurest1  •  26 Septembrie 2023, 20:35

Vrea titlul dar e bun si locul 3 ;-)) Adica dati-mi o canapea extensibila de fapt mai bine-mi iau un scaun :-))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează